current views are: 9

26 Μαΐου 2017
Δημοσίευση06:37

H συνάντηση της Μελάνια Τραμπ με Ελληνόπουλο σε νοσοκομείο της Ρώμης

Δίπλα στον 3χρονο Δημήτρη βρέθηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, κατά την επίσκεψή της σε νοσοκομείο της Ρώμης

Δημοσίευση 06:37’

Δίπλα στον 3χρονο Δημήτρη βρέθηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, κατά την επίσκεψή της σε νοσοκομείο της Ρώμης

Μία συγκινητική εξέλιξη είχε το ταξίδι της Πρώτης Κυρίας Μελάνια Τραμπ στην Ευρώπη.

Ο μικρός Δημήτρης είχε μεταφερθεί τα Χριστούγεννα με C130 σε νοσοκομείο της Ρώμης, με προβλήματα καρδιάς και περίμενε μόσχευμα.

Η Mελάνια Τραμπ κατά την επίσημη επίσκεψή της στη Ρώμη ανακοίνωσε στους 7.240.000 followers της ότι το μόσχευμα βρέθηκε ενώ πήγε και τον συνάντησε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Το σκηνικό είναι πολύ συγκινητικό, καθώς η Μελάνια Τραμπ βρέθηκε στο νοσοκομείο την ώρα που οι γονείς του τρίχρονου μάθαιναν ότι βρέθηκε δότης.

Μεταξύ των 15 παιδιών που επισκέφτηκε ήταν κι ο Δημήτρης, «κατά την προσγείωσή μας στο Βέλγιο έμαθα ότι το μικρό αγόρι και η οικογένειά του, που περίμεναν μόσχευμα, καρδιάς, ενημερώθηκαν ότι το νοσοκομείο βρήκε δότη», έγραψε στο twitter, συνοδεύοντας τη φωτογραφία στην οποία του κρατά το χεράκι, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και το μικρό Ελληνόπουλου ανέπτυξαν ιδιαίτερα θερμό δεσμό, σύμφωνα με την Corriere della Sera, όπου σημειώνεται ότι η πιο έντονα συγκινησιακά στιγμή, κατά την επίσκεψη της Μελάνια Τραμπ στο νοσοκομείο, ήταν αυτή με τον Δημητράκη. 


σχετικα αρθρα