current views are: 5

8 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση06:11

Βίντεο – σοκ από το Λονδίνο: Η στιγμή που οι αστυνομικοί σκοτώνουν τους μακελάρηδες

Νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από το αιματοκύλισμα στο Λονδίνο.

Δημοσίευση 06:11’

Νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από το αιματοκύλισμα στο Λονδίνο.

Νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από το αιματοκύλισμα στο Λονδίνο. Σε αυτό απεικονίζεται η στιγμή που οι αστυνομικοί σταμάτησαν του ένοπλους τρομοκράτες το βράδυ του Σαββάτου.

Είναι η στιγμή που οι τρεις δράστες, ο Κουράμ Μπατ, ο Ρασίντ Ρεντουάν και ο Γιουσέφ Ζαγκμπά, αφού έχουν κάνει τις αιματηρές τους επιθέσεις σε άλλες παμπ της Μπόροου Μάρκετ και επιχειρούν να μπουν σε ακόμη μια, στην Wheatsheaf. Αλλά το προσωπικό τους κλείνει την πόρτα. Οι τρεις δράστες περπατούν ήρεμοι. Έχουν ήδη δολοφονήσει οκτώ ανθρώπους και τραυματίσει δεκάδες άλλους.

Οι αστυνομικοί δεν έχασαν χρόνο και με βροχή από σφαίρες κατάφεραν να σταματήσουν το τρομοκρατικό έργο των δραστών, την ώρα που ο άνδρας που δέχτηκε την επίθεση κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να τρέξει μακριά.

Ο Γιουσέφ Ζαγκμπά είναι ο πρώτος που του επιτίθεται και τον χτυπά με το μαχαίρι στον κορμό του σώματός του. Ο άτυχος άνδρας πέφτει στο έδαφος και ο Μπατ, ο τρομοκράτης με τη φανέλα της Άρσεναλ, επιτίθεται κι εκείνος στο θύμα. Στον άνδρα επιτίθεται και ο Ρεντουάν και οι τρεις δράστες τον μαχαιρώνουν με μανία.


σχετικα αρθρα