current views are: 13

8 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση11:09

Η Μελάνια επιστρέφει στον Λευκό Οίκο – Καταρρέει ο μύθος της κρίσης με τον Τραμπ

Στις 14 Ιουνίου η Μελάνια Τραμπ επιστρέφει στον Λευκό Οίκο αφήνοντας πίσω της τη Νέα Υόρκη

Δημοσίευση 11:09’

Στις 14 Ιουνίου η Μελάνια Τραμπ επιστρέφει στον Λευκό Οίκο αφήνοντας πίσω της τη Νέα Υόρκη

Τέλος οι μοναχικές νύχτες του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο! Στις 14 Ιουνίου η Μελάνια Τραμπ επιστρέφει στον Λευκό Οίκο αφήνοντας πίσω της τη Νέα Υόρκη.

Η σχολική χρονιά τελείωσε και η Πρώτη Κυρία και ο γιος της Μπάρον ήδη πακετάρουν για την Ουάσινγκτον , σύμφωνα με το Politico.

Η Μελάνια είναι η μοναδική Πρώτη Κυρία που καθυστερεί τόσο να εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο.

«Η παρουσία της δεν θα σταματήσει τις έρευνες για σκάνδαλα αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι υποβοηθητική για τον Τραμπ», λέει η Katherine Jellison, καθηγήτρια Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Οχάϊο με ειδίκευση στις Πρώτες Κυρίες.

«Η μετακόμιση θα δώσει την εντύπωση ότι ο Πρόεδρος είναι σε έναν σταθερό γάμο και ότι η έγγαμη ζωή του είναι υπο έλεγχο», λέει χαρακτηριστικά.

Η πολυαναμενόμενη άφιξη της Μέλανια στον Λευκό Οίκο θα αλλάξει το κλίμα αφού όλοι λένε ότι τις μέρες που είναι μόνος του ο Τραμπ είναι ανυπόφορος. Δεν έχει καμία όρεξη για αστεία, τα βάζει με τους βοηθούς του και όποιον βρει μπροστά του.

«Πιστεύω ότι ο Ντόναλντ ακούει την σύζυγό του και την σέβεται περισσότερο σε απίστευτο βαθμό», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Newsmax Chris Ruddy, πολλά χρόνια δίπλα στο ζευγάρι.

Σύμφωνα πάντα με το Politico, ο Τραμπ της τηλεφωνεί πολλές φορές την ημέρα για να της ζητησει την συμβουλή της και σε συσκέψεις με συνεργάτες του κάνει αναφορές σ’ εκείνη.

Τέλος η εφημερίδα αποκαλύπτει τον λόγο που η Μελάνια Τραμπ έσπρωξε το χέρι του Τραμπ στο Τελ Αβίβ. 

Άνθρωπος που μίλησε με το ζευγάρι για το περιστατικό έμαθε την πραγματική αιτία της κίνησης της Μελάνια Τραμπ. Όχι, δεν ήταν νεύρα για κάτι που της έκανε ο Ντόναλντ. Το έκανε γιατί σύμφωνα με όσα της είχαν πει για το πρωτόκολλο – για το οποίο είχε κάνει ειδικά μαθήματα ενόψει του ταξιδιού στη Μέση Ανατολή – μια τέτοια κίνηση σε επίσημη επίσκεψη είναι ανάρμοστη!


σχετικα αρθρα