current views are: 8

7 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση06:54

Βίντεο – σοκ με τροχαία δυστυχήματα στη Σόφια!

Tα τροχαία δυστυχήματα εξελίσσονται χρόνο με το χρόνο σε πραγματική μάστιγα για την Βουλγαρία

Δημοσίευση 06:54’

Tα τροχαία δυστυχήματα εξελίσσονται χρόνο με το χρόνο σε πραγματική μάστιγα για την Βουλγαρία

Mε τα τροχαία δυστυχήματα να εξελίσσονται χρόνο με το χρόνο σε πραγματική μάστιγα για την Βουλγαρία και την χώρα να κατέχει την θλιβερή «πρωτιά» σε νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων στην Ευρωπαϊκή Ένωση επείγουσα απόφαση του πρωθυπουργού Μπορίσοφ τον Ιούνιο ζήτησε την άμεση εφαρμογή κατασταλτικών και προληπτικών μέτρων.

Έτσι η τροχαία της πρωτεύουσας Σόφιας με video σχεδόν 8 λεπτών που ανέβασε στην σελίδα της στο facebook προσπαθεί να ενημερώσει αλλά και να σοκάρει με κάποιες από τις εικόνες από τροχαία δυστυχήματα που συνέβηκαν το διάστημα 1η Ιουνίου-31η Αυγούστου!

Το πρώτο μέρος των δυστυχημάτων στο video αυτό αφορούσε δυστυχήματα μεταξύ αυτοκινήτων  και πεζών με 21 ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους ενώ πολλοί ήταν οι νεκροί (44) ήταν στις συγκρούσεις στο κέντρο της Σόφιας μεταξύ μοτοποδηλάτων και μηχανών με αυτοκίνητα.

Φυσικά τα περισσότερα θύματα (215) ήταν στις συγκρούσεις μεταξύ αυτοκινήτων από διάφορες αιτίες όπως η υπερβολική ταχύτητα,η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, στοπ, προτεραιότητας και χρήση αλκοόλ και ουσιών.


σχετικα αρθρα