Ο «άτακτος» Ντομινίκ Στρος-Καν ομολόγησε στη σύζυγό του ότι την ημέρα που συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, δεν είχε συνευρεθεί ερωτικά μόνο με την καμαριέρα, αλλά και με άλλες δύο γυναίκες προκειμένου να ξεθυμάνει λίγο προτού αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία για τη γαλλική προεδρία δήλωσε «φίλος της Αν Σενκλέρ» στο γαλλικό περιοδικό «Le Point». Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ ήταν κατηγορηματικός ότι δεν επιχείρησε να βιάσει την καμαριέρα. Ομολόγησε όμως στην πιστή σύζυγό του πως εκείνο το μοιραίο Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη «πήρε» (δική του η έκφραση) μέσα σε λίγες ώρες τρεις γυναίκες.

Πληροφορίες του αμερικανικού Τύπου θέλουν τον DSK να κάλεσε λίγο αφότου αφίχθη στο Sofitel, την Παρασκευή 13 Μαΐου, «για ένα ποτήρι σαμπάνια» στο δωμάτιό του δύο εργαζόμενες στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένης μιας ρεσεψιονίστ, οι οποίες που όμως αρνήθηκαν. Γύρω στη μία το πρωί του Σαββάτου, κάμερα ασφαλείας τον έπιασε να συνοδεύει στο δωμάτιό του μια γυναίκα, η οποία αποχώρησε δύο ώρες αργότερα. Η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη.

Η Αν Σενκλέρ, πάντως, παρά τις αποκαλύψεις δεν δείχνει να πτοείται. Δύο βράδια την περασμένη εβδομάδα, Πέμπτη και Παρασκευή, το ζευγάρι απόλαυσε κονσέρτα στη Μασαχουσέτη. Αλλωστε μετά τη δημόσια παραδοχή πως η Ναφισάτου Ντιάλο, η 32χρονη καμαριέρα που κατηγορεί τον DSK για βιασμό, είναι «αναξιόπιστη μάρτυρας» η Εισαγγελία της Νέας Υόρκης ήρε τον κατ' οίκον περιορισμό του. Εν αναμονή της επόμενης προγραμματισμένης εμφάνισής του στο δικαστήριο την 1η Αυγούστου, ο Στρος-Καν είναι απλώς υποχρεωμένος να μείνει στις ΗΠΑ.

Ο Στρος-Καν, υποστηρίζουν οι «Sunday Times» είχε προειδοποιήσει παραμονές του γάμου τους, πριν από 20 χρόνια, την Αν Σενκλέρ: «Μη με παντρευτείς. Είμαι αδιόρθωτος μπερμπάντης». Εκείνη θεώρησε πως μπορούσε να τον αλλάξει. Λάθος. «Εγώ σε προειδοποίησα», της έλεγε κάθε φορά που παρεξέκλινε. Ικανό για βιασμό, όμως, δεν τον θεωρεί επ' ουδενί. «Ο Ντομινίκ δεν έχει υπάρξει ποτέ βίαιος με τον οποιονδήποτε», δήλωσε σε φίλους. «Είναι seducteur (γόης) όχι βιαστής». Την Τριστάν Μπανόν, την 32χρονη γαλλίδα συγγραφέα που κατηγορεί τον Στρος-Καν πως είχε αποπειραθεί το 2002 να τη βιάσει, η Σενκλέρ τη θεωρεί ανισόρροπη. «Εχουμε ακόμα 20 χρόνια να ζήσουμε μαζί ο Ντομινίκ κι εγώ. Και θα τα ζήσουμε ευτυχισμένοι», φέρεται να δήλωσε σε φίλους, διαψεύδοντας τις φήμες πως έχει κουραστεί και σκοπεύει να τον εγκαταλείψει. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως το τελευταίο δίμηνο ήταν ανώδυνο για αυτήν. Σε μια από τις προηγούμενες εμφανίσεις του DSK στο δικαστήριο, έσφιγγε τόσο σφιχτά τα χέρια της ώστε τα νύχια της χώθηκαν στο δέρμα και έτρεξε αίμα!

Εξάλλου, ο DSK είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη ότι φοβάται ότι θα μπει σε μπελάδες εξαιτίας της αγάπης του για τρία πράγματα: «Τις γυναίκες, τα χρήματα και το γεγονός ότι είναι Εβραίος»...


Πηγή: Τα Νέα-newpost.gr