current views are: 5

17 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση08:36

Εκκεντρικός ο Ντ. Τραμπ – Τι ζήτησε από την Τ. Μέι για να πάει στη Βρετανία

Είναι γνωστό πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι λίγο… εκκεντρικός

Δημοσίευση 08:36’

Είναι γνωστό πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι λίγο… εκκεντρικός

Είναι γνωστό πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι λίγο… εκκκεντρικός. Όμως αν ισχύουν όσα γράφουν βρετανικά ΜΜΕ μάλλον ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει… ξεφύγει. 

Ο Ντόναλντ Τραμο φέρεται να είπε στην Τερέζα Μέι ότι δεν πρόκειται να επισκεφθεί επίσημα τη Βρετανία ώσπου να διασφαλιστεί ότι θα τύχει «καλύτερης υποδοχής»!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είπε στη Βρετανίδα πρωθυπουργό να του ετοιμάσει μια «ζεστή υποδοχή» προκειμένου να συμφωνήσει να ορίσουν μια ημερομηνία. Οι δύο ηγέτες συζήτησαν από τηλεφώνου τα της επίσημης επίσκεψης, που έχει αναβληθεί για του χρόνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να παραπονέθηκε στην Τερέζα Μέι για τα αρνητικά γι’ αυτόν δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο.

Ο διάλογος

-«Δεν είχα και την καλύτερη αντιμετώπιση εκεί πέρα, Τερέζα, το τελευταίο διάστημα», είπε.

-«Ξέρεις, πώς είναι ο βρετανικός Τύπος», σχολίασε εκείνη.

-«Θέλω να έρθω, αλλά δεν βιάζομαι. Αν μπορείς να το κανονίσεις θα διευκολύνεις τα πράγματα πολύ. Όταν θα ξέρω ότι θα τύχω καλύτερης υποδοχής θα έλθω, όχι νωρίτερα», απάντησε ο Τραμπ.

Πάνω από 1,8 εκατομμύρια Βρετανοί υπέγραψαν μια αναφορά που ζητεί να μην προσκληθεί επίσημα ο Τραμπ στη χώρα τους. 
«Να επιτραπεί στον Ντόναλντ Τραμπ να μπει στο Ηνωμένο Βασίλειο ως επικεφαλής της αμερικανικής κυβέρνησης, αλλά δεν πρέπει να προσκληθεί για επίσημη επίσκεψη γιατί αυτό θα έφερνε σε δύσκολη θέση την Αυτής Υψηλότητας τη Βασίλισσα», σημειώνεται στην αναφορά.


σχετικα αρθρα