Δύο νέες γυναίκες αλλά και ένα πεντάχρονο παιδί, τραυματίστηκαν σοβαρά όταν παρασύρθηκαν από οδηγό αυτοκινήτου που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. 

Το περιστατικό έγινε στις 5 Ιουλίου σε μία συνοικία του Οκλαντ αλλά σήμερα στο φως της δημοσιότητας έρχεται συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τη στιγμή που το αυτοκίνητο τους... θερίζει. 

Το υλικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και δείχνει την 18χρονη Κάρλα Μεντόζα. την 20χρονη ξαδέρφη της Τζάκι Βελάσκες και τον πεντάχρονο αδερφό της να παρασύρονται από αυτοκίνητο. 

«Πριν το καταλάβω είδε τα φώτα να πλησιάζουν κοντά μου. Θυμάμαι το αυτοκίνητο να με χτυπάει. Ήμουν η πρώτη που ξύπνησα» είπε η Κάρλα στο KTVU-TV.

Είπε, επίσης, πως είδε τους άλλους δύο συγγενείς της να είναι πεσμένοι στο έδαφος αναίσθητοι. 

Ενώ περνούσαμε τα τη διάβαση και βρισκόμασταν στο μέσον της διαδρομής είδαμε το γκρι αυτοκίνητο να μας πλησιάζει με ταχύτητα, αναφέρει. 
Σύμφωνα με τη Daily Mail, κάτοικοι της περιοχή λένε πως αν και στο συγκεκριμένο δρόμο το όριο ταχύτητας είναι 25 μίλια την ώρα (σ.σ. 40 χλ/ω) οι τοπικές αρχές δεν φροντίζουν για την αυστηρή τήρηση του ορίου.

Χειρότερα από τους τρεις τραυματίστηκε ο μικρός Τζόναθαν, που χτύπησε στη σπονδυλική στήλη ενώ «κόλλησε» κάτω από το αυτοκίνητο και σύρθηκε για μέτρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο 5χρονος Τζόναθαν που τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη

Οι γιατροί είπαν στην οικογένεια του μικρού πως δεν γνωρίζουν αν το παιδί θα περπατίσει ξανά.

Η οικογένεια έχει δημιουργήσει μια σελίδα σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για το κόστος της θεραπείας του μικρού. 

Μέχρι στιγμής, πάνω από 200 άτομα έχουν δωρίσει περισσότερα από 10.000 δολάρια.

«Γιατί έπρεπε να συμβεί σε εμάς;», λέει η Τζάκι Βελάσκες και προσθέτει: «Τουλάχιστον είμαστε ζωντανοί».