Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ, μετά τις αποκαλύψεις για τις συναντήσεις του με Ρώσους πριν από τις εκλογές, καθώς η ρωσίδα δικηγόρος, με την οποία συναντήθηκε είναι έτοιμη να καταθέσει στο Κογκρέσο.

Ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου Τραμπ συμφώνησε τον περασμένο χρόνο να συναντήσει την Ναταλία Βεσελνίτσκαγια, μια γυναίκα που όπως του είπαν ήταν δικηγόρος της ρωσικής κυβέρνησης, η οποία ενδεχομένως να διέθετε επιβαρυντικές πληροφορίες για την Δημοκρατική αντίπαλο του πατέρα του Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με emails που έδωσε ο ίδιος στην δημοσιότητα.

Η Βεσελνίτσκαγια έχει δηλώσει στο παρελθόν ιδιώτης δικηγόρος και επέμενε ότι ποτέ δεν έλαβε επιβαρυντικές πληροφορίες για την Κλίντον και ότι δεν έχει δεσμούς με το Κρεμλίνο.

"Είμαι έτοιμη να ξεκαθαρίσω την κατάσταση πίσω από αυτή τη μαζική υστερία, αλλά μόνο μέσω δικηγόρων ή καταθέτοντας στη Γερουσία", είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο που υποστηρίζεται από το Κρεμλίνο, το RT TV, αργά χθες το βράδυ.

Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν επανειλημμένως διαψεύσει τις κατηγορίες των ΗΠΑ ότι η Μόσχα παρενέβη στην προεδρική εκστρατεία για να βοηθήσει στην άνοδο του Τραμπ στην εξουσία.