current views are: 6

20 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση06:37

Στη φυλακή ο Τούρκος παραγωγός που «εκτελεί» τον Τ. Ερντογάν

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε από δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης ο Τούρκος παραγωγός της ταινίας που δείχνει την εκτέλεση του “Ταγίπ Ερντογάν”.

Δημοσίευση 06:37’

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε από δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης ο Τούρκος παραγωγός της ταινίας που δείχνει την εκτέλεση του “Ταγίπ Ερντογάν”.

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε από δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης ο Τούρκος παραγωγός της ταινίας που δείχνει την εκτέλεση του “Ταγίπ Ερντογάν“.

Ο Ali Avcı συνελήφθη στις 13 Ιουλίου στο σπίτι του λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της ταινίας “Το Ξύπνημα”. Κατηγορήθηκε ότι είναι οπαδός του εχθρού του Ερντογάν, Φετουλάχ Γκιουλένο οποίος ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ. Ο Γκιουλέν έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη.

Το τρέιλερ της ταινίας δείχνει τη δολοφονία και της “οικογένειας” του Τούρκου προέδρου. Της “συζύγου” του, Εμινέ, και του “γιού” του, Μπιλάλ, στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Το τρέιλερ καταλήγει με έναν αξιωματικό να βάζει ένα όπλο στο κεφάλι του Ταγίπ Ερντογάν και να πυροβολεί.

Ο Ali Avci ήταν παραγωγός της ταινίας «Reis» (αρχηγός), που είχε θέμα τη ζωή του T. Ερντογάν. Η ταινία παρακολουθεί την πορεία του Τούρκου προέδρου από την παιδική του ηλικία στη συνοικία Κασίμπασα της Κωνσταντινούπολης έως την περίοδο που ήταν δήμαρχος της πόλης από το 1994 έως το 1998.


σχετικα αρθρα