current views are: 10

20 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση12:46

Η Νταϊάνα μέσα από τα μάτια των γιων της – Ένα ντοκιμαντέρ που θα καθηλώσει!

Τη Δευτέρα το βράδυ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι θα μιλήσουν για πρώτη φορά στο HBO για τη μητέρα τους και για τη σχέση τους μαζί της.

Δημοσίευση 12:46’

Τη Δευτέρα το βράδυ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι θα μιλήσουν για πρώτη φορά στο HBO για τη μητέρα τους και για τη σχέση τους μαζί της.

Τη Δευτέρα το βράδυ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι θα μιλήσουν για πρώτη φορά στο HBO για τη μητέρα τους, Νταϊάνα, και για τη σχέση τους μαζί της.

Το νέο ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα στο αμερικανικό δίκτυο, σηματοδοτεί και την 20η επέτειο από τον θάνατό της.

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο: «Νταϊάνα, η μητέρα μας: Η ζωή της και η κληρονομιά της». Η φωτογραφία της αφίσας του ντοκιμαντέρ είναι ασπρόμαυρη και δείχνει την αδικοχαμένη πριγκίπισσα να χαμογελά γαλήνια, δίπλα στους επίσης χαμογελαστούς νεαρούς πρίγκιπες. Η λήψη της έγινε στον κήπο του Highgrove House με αφορμή τα 40α γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου το 1988.

Σύμφωνα με τον παραγωγό Νικ Κεντ η φωτογραφία επελέγη γιατί αντανακλά το γεγονός ότι «πρώτη φορά, οι δυο γιοι της πριγκίπισσας Νταϊάνας μιλούν ανοικτά και μακροσκελώς για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τη μητρότητα. Όπως επιβεβαιώνουν προσωπικοί φίλοι της Νταϊάνα, με τους γιους της ένιωθε πραγματικά ότι μπορούσε να είναι ο εαυτός της.

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ αναμένεται να φωτίσει πτυχές της σχέσης των δύο πριγκίπων με τη μητέρα τους, μετά από πολλά χρόνια σιωπής.


σχετικα αρθρα