current views are: 8

26 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση20:24

Άστραψαν τα φλας στο Ελιζέ με το τετ α τετ Ριάνα – Μακρόν

Τετ α τετ διάρκειας άνω της μίας ώρας είχε σήμερα η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν

Δημοσίευση 20:24’

Τετ α τετ διάρκειας άνω της μίας ώρας είχε σήμερα η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν

Τετ α τετ διάρκειας άνω της μίας ώρας είχε σήμερα η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, «μια απίστευτη συνάντηση», σύμφωνα με την ίδια, η οποία επισκέφθηκε τη Γαλλία και μετέβη στο Ελιζέ για να ζητήσει από τον Γάλλο ηγέτη να χρηματοδοτήσει την Πρωτοβουλία «Εκπαίδευση για Όλους», ένα φιλανθρωπικό ταμείο, του οποίου είναι πρέσβειρα.

«Είχα μια απόλυτα απίστευτη συνάντηση με τον πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, ήταν απίστευτα φιλόξενοι με εμάς» δήλωσε κατά την αποχώρησή της η τραγουδίστρια, η οποία είναι υπέρμαχος πολλών μη κυβερνητικών οργανώσεων και χρίσθηκε από το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ ανθρωπίστρια της χρονιάς.
«Οι ηγετικές του ικανότητες με ενέπνευσαν και με εντυπωσίασαν» τόνισε η Ριάνα.

«Μιλήσαμε για την εκπαίδευση σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα κάνουμε σημαντικές ανακοινώσεις τον Σεπτέμβριο και θα προβούμε σε επιπλέον ενέργειες για την Αφρική τον Οκτώβριο» επισήμανε επίσης, αναφερόμενη στις δράσεις του φιλανθρωπικού ταμείου.
«Είναι η χρονιά της εκπαίδευσης» συμπλήρωσε.

Μπροστά από το Ελιζέ επικρατούσε συνωστισμός καθώς εκατοντάδες θαυμαστές της διάσημης καλλιτέχνιδας, οι περισσότεροι νέοι, είχαν σπεύσει με την ελπίδα να την δουν. Τη Ριάνα, η οποία φορούσε ένα γκρι κοστούμι, υποδέχθηκε στα σκαλιά του προεδρικού μεγάρου η Μπριζίτ Μακρόν, που είχε επιλέξει στενό τζιν και λευκή μπλούζα.

Αντιθέτως, ο Εμανουέλ Μακρόν, που παρέστη σήμερα το πρωί στην τελετή μνήμης στο Σεντ Ετιέν ντι Ρουβρέ προς τιμή του πατέρα Αμέλ, που δολοφονήθηκε πριν από έναν χρόνο από δύο τζιχαντιστές, δεν εμφανίστηκε ενώπιον των φωτογράφων μαζί με την τραγουδίστρια.

Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet: την 24η Ιουλίου η Ριάνα είχε γράψει στο Twitter, όπου την ακολουθούν 75 εκατομμύρια χρήστες:
«Καλημέρα, @EmmanuelMacron, η Γαλλία θα δεσμευτεί υπέρ του Ταμείου για την Εκπαίδευση;».

Ανήρτησε παρόμοια μηνύματα απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό, στον πρόεδρο της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι, όπως και στον Στέφεν Ζάιμπερτ, τον εκπρόσωπο τύπου της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ.

Ερωτηθείς με τον ίδιο τρόπο από τη Ριάνα, μέσω ανάρτησης στο Twitter τον Σεπτέμβριο του 2016, ο τότε πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ είχε περιοριστεί να απαντήσει, επίσης με ένα μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ότι θα της δώσει «μια λεπτομερή απάντηση».


σχετικα αρθρα