current views are: 6

11 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση19:18

Ιστορία τρέλας: Εκατομμυριούχος ο 41χρονος που έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου

Σάλο προκάλεσε στη Βρετανία η σοκαριστική ενέργεια ενός άνδρα να ρίξει στις ρόδες διερχόμενου λεωφορείου μια γυναίκα.

Δημοσίευση 19:18’

Σάλο προκάλεσε στη Βρετανία η σοκαριστική ενέργεια ενός άνδρα να ρίξει στις ρόδες διερχόμενου λεωφορείου μια γυναίκα.

Σάλο προκάλεσε στη Βρετανία η σοκαριστική ενέργεια ενός άνδρα να ρίξει στις ρόδες διερχόμενου λεωφορείου μια γυναίκα. Μια ημέρα μετά ο  41χρονος που συνέλαβαν οι βρετανικές αρχές ως τον «τζόγκερ» που έσπρωξε γυναίκα, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο περιστατικό δηλώνοντας πως βρισκόταν στις ΗΠΑ τη στιγμή της επίθεσης.

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει η ταυτότητα του συγκεκριμένου κυρίου καθώς πρόκειται για τον 41χρονο εκατομμυριούχο Eric Bellquist, που εργάζεται για την εταιρεία επενδύσεων Hutton Collins.

Ο δράστης συνελήφθη από τη Μητροπολιτική Αστυνομία ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να διενεργηθούν συμπληρωματικές έρευνες.

Οι δικηγόροι του Αμερικανού τραπεζίτη υποστηρίζουν ότι έχουν αδιάσειστες αποδείξεις πως βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τη στιγμή της επίθεσης. Ο εκατομμυριούχος αρνήθηκε μάλιστα οποιαδήποτε εμπλοκή στην τρομακτική επίθεση, με τις αρχές να τον αφήνουν ελεύθερο μέχρι τη διενέργεια συμπληρωματικών ερευνών.

«Ο πελάτης μας έχει λανθασμένα εμπλακεί στην υπόθεση. Αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι ο δράστης και έχει αδιάσειστες αποδείξεις ότι βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τη στιγμή του συμβάντος. Συνεπώς αναμένουμε ταχεία επίλυση αυτού του εντελώς αναληθούς ισχυρισμού», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

Από τη μεριά του ο οδηγός του λεωφορείου σημειώνει πως απλά έκανε τη δουλειά του. Έδειξε απίστευτα αντανακλαστικά και έκανε ελιγμό για να μην τη χτυπήσει. «Χάρηκε που τον αποκαλούν ήρωα. Απλά έκανε τη δουλειά του», σχολίασαν συνάλεφοί του στην Go Ahead London. «Χαίρεται που μπόρεσε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο και δεν τραυματίστηκε σοβαρά η 33χρονη γυναίκα».


σχετικα αρθρα