ΔΙΕΘΝΗ

Ανατριχιαστικό έγκλημα στην Ιταλία: Διαμέλισε την αδελφή του και πέταξε τις γάμπες της σε κάδο!

Δημοσίευση 16 Αυγούστου 2017, 18:19 / Ανανεώθηκε 16 Αυγούστου 2017, 18:20
Ανατριχιαστικό έγκλημα στην Ιταλία: Διαμέλισε την αδελφή του και πέταξε τις γάμπες της σε κάδο!
Facebook Twitter Whatsapp

Για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος κατηγορείται, ο 62χρονος αδελφός της γυναίκας που διαμελίστηκε και οι γάμπες της οποίας βρέθηκαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων, στην Ρώμη.

Για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος κατηγορείται, ο 62χρονος αδελφός της γυναίκας που διαμελίστηκε και οι γάμπες της οποίας βρέθηκαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων, στην Ρώμη.

Ο κατηγορούμενος ονομάζεται Μαουρίτσιο Ντιοταλέβι και είναι κάτοικος της ιταλικής πρωτεύουσας. Η αδελφή του, την οποία σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται να διαμέλισε και να πέταξε τα πόδια της στον κάδο, ήταν 58 ετών.

Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε χθες βράδυ μια νεαρή κοπέλα που έψαχνε να βρει φαγητό μέσα στα σκουπίδια, στην συνοικία Παριόλι της Ρώμης. Ο αδελφός του θύματος, όπως γράφει ο Τύπος, εντοπίσθηκε πιθανότατα χάρη σε κάμερες κλειστού κυκλώματος της περιοχής, οι οποίες κατέγραψαν μέρος του αριθμού της πινακίδας του αυτοκινήτου με το οποίο απομακρύνθηκε.

Τα ρούχα της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν σε έναν άλλο, κοντινό κάδο, ενώ τα υπόλοιπα μέρη του σώματός της δεν έχουν ακόμη εντοπισθεί.