current views are: 12

25 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση10:27

Οι Αμερικανοί… τρέμουν τον Ντ. Τραμπ! Φοβούνται ότι θα τους βάλει σε σύγκρουση κατά λάθος!

Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου «George Washington»

Δημοσίευση 10:27’

Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου «George Washington»

Τα δύο τρίτα (66%) των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων των ΗΠΑ φοβούνται πως ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να σύρει τις ΗΠΑ σε μία διεθνή σύγκρουση κατά λάθος ή λόγω των λεγόμενων ή των πράξεων του. 

Αυτό δείχνει έρευνα / δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου «George Washington» που είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα. Η δημοσκόπηση κόλαφος για τα έργα και τις ημέρες Τραμπ όμως δεν σταματά εδώ. Το 71% των συμμετεχόντων απαντούν πως «Η συμπεριφορά του Ντόλαντ Τραμπ δεν είναι αυτό που περιμέναμε από ένα πρόεδρο». 

Αντίθετα, τις πρακτικές του Ντόναλντ Τραμπ εγκρίνει το 43% των συμμετεχόντων στην έρευνα. 

Στα θετικά για τον Αμερικανό πρόεδρο είναι η άποψη των Αμερικανών ως προς την τήρηση όσων εξήγγειλε προεκλογικά. 

Στο ερώτημα αυτό οι Αμερικανοί σε ποσοστό 51% εκτιμούν πως ο Ντόναλντ Τραμπ τηρεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις παρά τις πιέσεις που δέχεται από ελιτ. 

Όπως αναφέρει ο Michael Cornfield, καθηγητής του Πανεπιστημίου «George Washington»: «Οι Αμερικανοί αντιτίθενται στο χαρακτήρα του Προέδρου Τραμπ και όχι στην ατζέντα του».

«Αν υπάρχει κάτι στο οποίο δείχνει να υπάρχει συμφωνία στη σημερινή διαιρεμένη αμερικανική κοινωνία είναι πως ο Ντόναλντ Τραμπ μιλά και συμπεριφέρεται ακατάλληλα σε σχέση με τη θέση την οποία κατέχει», προσθέτει.


σχετικα αρθρα