ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρίγκιπας Τζορτζ πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο - Η απουσία της Κέιτ και τα μούτρα!

Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου 2017, 21:01 / Ανανεώθηκε 7 Σεπτεμβρίου 2017, 19:24
Ο πρίγκιπας Τζορτζ πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο - Η απουσία της Κέιτ και τα μούτρα!
Facebook Twitter Whatsapp

Δεν φαίνεται να το διασκέδαζε ιδιαίτερα ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος όταν σήμερα το πρωί τον συνόδευσε στο σχολείο του ο πατέρας του πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Δεν φαίνεται να το διασκέδαζε ιδιαίτερα ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος όταν σήμερα το πρωί τον συνόδευσε στο σχολείο του ο πατέρας του πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Στις 8:50 σήμερα το πρωί ο πρίγκιπας Γεώργιος έφθασε συνοδευόμενος από τον πατέρα του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, στο ιδιωτικό σχολείο Thomas's στην περιοχή Μπάτερσι του νοτιοδυτικού Λονδίνου. Ο 4χρονος δισεγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ έδειχνε νευρικός και ντροπαλός και κρατούσε σφιχτά το χέρι του πατέρα του.

Ο μικρός πρίγκιπας ήταν χαριτωμένος με την στολή του σχολείου του, που αποτελείται από μπλε πουλόβερ με ένα κόκκινο λογότυπο, μπλε βερμούδα και μπλε κάλτσες. Στην είσοδο του σχολείου η διευθύντρια για τις μικρότερες τάξεις Έλεν Χάσλεμ, υποδέχθηκε τους δύο γαλαζοαίματους και κράτησε από τον χέρι τον Γεώργιο, προφανώς για να τον κάνει να νιώσει πιο άνετα.

Δυστυχώς για τον πρίγκιπα η μητέρα του Κέιτ Μίντλετον δεν μπόρεσε να είναι μαζί του αυτή την σημαντική για εκείνον μέρα καθώς βρίσκεται στις πρώτες εβδομάδες της τρίτης εγκυμοσύνης της και υποφέρει από ναυτίες.

Εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσιγκτον επιβεβαίωσε νωρίτερα ότι: «Δυστυχώς η Δούκισσα του Κέιμπριτζ παραμένει αδιάθετη και δεν θα μπορέσει να συνοδεύσει τον πρίγκιπα Γεώργιο την πρώτη του ημέρα στο σχολείο. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ θα πάει με τον πρίγκιπα Γεώργιο σήμερα το πρωί όπως είναι προγραμματισμένο».