Το πάθος είναι καλό για ένα ζευγάρι αρκεί βέβαια να μπορεί να περιοριστεί όταν βρίσκεται σε δημόσιους χώρους γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να γίνεις... σταρ στο διαδίκτυο. 

Πάρτε για παράδειγμα ένα πραγματικά ασυγκράτητο ζευγάρι που έκανε σεξ μέσα σε πιτσαρία στην Αγγλία όση ώρα έκανε να ετοιμαστεί η παραγγελία τους. 

Δίπλα τους μάλιστα οι υπάλληλοι εργάζονταν κανονικά! 

Η 29χρονη Ντανιέλα Χιρστ και ο 31χρονος Κρεγκ Σμιθ στάθηκαν τυχεροί καθώς ο ψηλός πάγκος να τους βοήθησε να μην γίνουν αντιληπτοί από τους εργαζόμενους.

Το παθιασμένο ζευγάρι δεν ξέφυγε όμως από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος που κατέγραψε σε άκρως προσωπικές στιγμές. 

Έτσι οι δυο τους δεν γλίτωσαν την καταγγελία και πλέον θα πρέπει να παρουσιαστούν στο δικαστήριο και να απολογηθούν για την πράξη τους.  
Το επίμαχο υλικό τους δείχνει να ερωτοτροπούν, ενώ στην συνέχεια η κοπέλα κάνει στοματικό σεξ στον φίλο της, κρυμμένη πίσω από τον πάγκο, ενώ από την άλλη πλευρά ο υπάλληλος ετοιμάζει τις πίτσες τους! 

Ο Κρεγκ Σμιθ, εξηγώντας στην εφημερίδα Sun, τι συνέβη, λέει: «Αφού παραγγείλαμε τις πίτσες, αρχίσαμε να μιλάμε για όλα τα μέρη που είχαμε κάνει σεξ μεταξύ μας μέχρι τότε. Τα κορυφαία πέντε ήταν ένα λεωφορείο, ένα βανάκι, ένα ξενοδοχείο, μια πισίνα και ένα γήπεδο. Ε, θελήσαμε να δούμε αν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε»! 

Η κοπέλα μάλιστα συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλη για το σεξ σε δημόσια μέρη, λατρεύω τον κίνδυνο ότι μπορεί να σε πιάσουν. Αλλά προφανώς, δεν περίμενα ότι θα μας έπιαναν με αυτόν τον τρόπο και θα καταλήγαμε σε ολόκληρο το διαδίκτυο».