current views are: 14

4 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση16:15

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από το μακελειό στο Λας Βέγκας

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας την Τρίτη

Δημοσίευση 16:15’

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας την Τρίτη

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη νύχτα που σημειώθηκε η αιματηρή επίθεση στο Λας Βέγκας, είδε το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνοντας την προσπάθεια των αστυνομικών να προστατέψουν τους πολίτες που δέχονταν τα πυρά του μανιασμένου 64χρονου δράστη.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας την Τρίτη.

Στο βίντεο διάρκειας τριών λεπτών το οποίο έχει καταγραφεί από κάμερες που είχαν πάνω τους οι αστυνομικοί, διακρίνονται οι αστυνομικοί να προστατεύσουν τους πολίτες, την ώρα που ο δράστης πυροβολεί το πλήθος από το ξενοδοχείο Mandalay Bay.

Στη συνέχεια ένας αστυνομικός τρέχει για να σώσει έναν άνδρα που φαίνεται ότι είναι μεθυσμένος, και στο τρίτο στιγμιότυπο ένας άλλος σπεύδει να καλύψει με το σώμα του μια γυναίκα που έχει κουλουριαστεί, ελπίζοντας το αλεξίσφαιρο γιλέκο του να την προστατέψει από τα θανατηφόρα πυρά.


σχετικα αρθρα