Μια γυναίκα αποφάσισε να εκδικηθεί το εραστή της όταν την παράτησε. Η Laura Arnold που όταν ξεκίνησε τη σχέση με τον εραστή της ήταν παντρεμένη έστειλε γυμνές φωτογραφίες του τόσο στην απατημένη σύζυγο του όσο και στα παιδιά του. 

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού όπως αναφέρει η Sun η γυναίκα πόσταρε screenshots και τις επίμαχες φωτογραφίες σε Twitter και Facebook και ζητούσε 6000 λίρες για να τα διαγράψει.

Ο Darren Watts, που άσκησε τη δίωξη ανέφερε: «Το ιστορικό του θέματος ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2016 όταν ο ενάγων ξεκίνησε μια σχέση με την εναγόμενη.

Αυτή η σχέση ξεκίνησε και με τα δύο μέρη να είναι παντρεμένα. Στις 22 Ιουλίου του 2017 ο ενάγων ήταν με φίλους του όταν ενημερώθηκε από τη γυναίκα του για τα μηνύματα που είχε λάβει.Τα μηνύματα ήταν στιγμιότυπα οθόνης και περιελάμβαναν εικόνες του καταγγέλλοντος στο ντους κρατώντας τα γεννητικά όργανα του, καθώς και ένα μακρύ μήνυμα που ενημέρωνε τη σύζυγο του καταγγέλλοντα για τη σχέση.Μια από τις φωτογραφίες, που ήταν μια γυμνή φωτογραφία, είχε ένα emoji τοποθετημένο πάνω στα γεννητικά όργανα του».

Η γυναίκα καταδικάστηκε σε ποινή 26 εβδομάδων με 18μηνη αναστολή ενώ ο δικαστής της είπε: «Θέλατε να προκαλέσετε ντροπή στον σύντροφό σας και την οικογένεια του. Αυτό είναι ασυγχώρητο».