ΔΙΕΘΝΗ

Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο στη Γαλλία: Εντοπίστηκαν ύποπτες σακούλες

Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου 2017, 16:37 / Ανανεώθηκε 2 Νοεμβρίου 2017, 16:02
Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο στη Γαλλία: Εντοπίστηκαν ύποπτες σακούλες
Facebook Twitter Whatsapp

Περισσότεροι από 600 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το εμπορικό κέντρο Forum des Halles, λίγο πριν από τις 13:00 τοπική ώρα όταν «οι σκύλοι της ιδιωτικής εταιρίας ασφάλειας του Forum σταμάτησαν μπροστά σε δύο σακίδια»

Την άμεση εκκένωση μεγάλου εμπορικού κέντρου στην καρδιά του Παρισιού, διέταξε η αστυνομία μετά τον εντοπισμό δύο ύποπτων σακιδίων.

Περισσότεροι από 600 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το εμπορικό κέντρο Forum des Halles, λίγο πριν από τις 13:00 τοπική ώρα όταν «οι σκύλοι της ιδιωτικής εταιρίας ασφάλειας του Forum σταμάτησαν μπροστά σε δύο σακίδια», σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Το επιστημονικό εργαστήριο της αστυνομικής διεύθυνσης μετέβη επί τόπου και «ο κίνδυνος έχει αποκλειστεί» σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στη αστυνομική διεύθυνση το περιστατικό «ελήφθη πάρα πολύ σοβαρά» υπόψη πρόσθεσε. Το επιστημονικό εργαστήριο μετέβη αμέσως επί τόπου και αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε κίνδυνος από τα αντικείμενα.

«Ήμασταν στο επίπεδο μείον τρία (του εμπορικού κέντρου) όταν ακούσαμε από τα μεγάφωνα ένα μήνυμα που μας έλεγε να φύγουμε από το Forum λόγω ενός ύποπτου δέματος. Υπήρχε κόσμος αλλά όλα εκτυλίχθηκαν καλά», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η 23χρονη Σάρα η οποία είχε έρθει για ψώνια.