ΔΙΕΘΝΗ

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η θεομηνία: Κακές υποδομές αφήνουν τους πολίτες ευάλωτους

Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου 2017, 15:25 / Ανανεώθηκε 15 Νοεμβρίου 2017, 21:02
Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η θεομηνία: Κακές υποδομές αφήνουν τους πολίτες ευάλωτους
Facebook Twitter Whatsapp

Οι εικόνες της θεομηνίας που έχει σαρώσει από το πρωί την χώρα ταξίδεψαν στα διεθνή μέσα όπως η Washington Post η οποία κάνει λόγο για αγωνιώδεις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων και της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό αγνοουμένων και τον απεγκλωβισμό ανθρώπων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης αποτελεί η φονική κακοκαιρία που έπληξε μεγάλο μέρος της χώρας, αφήνοντας πίσω της νεκρούς και τραυματίες, ενώ εκφράζονται φόβοι για αύξηση του αριθμού των θυμάτων.

Εκτενές ρεπορτάζ για τη θεομηνία το πρακτορείο Reuters, το οποίο αναφέρει πως «τόσο έντονες καταρρακτώδεις βροχές δεν είναι συνηθισμένες στην Ελλάδα, όπου οι κακές υποδομές αφήνουν τους πολίτες ευάλωτους στις πλημμύρες».

Οι εικόνες της θεομηνίας που έχει σαρώσει από το πρωί την χώρα ταξίδεψαν στα διεθνή μέσα όπως η Washington Post η οποία κάνει λόγο για αγωνιώδεις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων και της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό αγνοουμένων και τον απεγκλωβισμό ανθρώπων.

Αναφορά στην κακοκαιρία έκανε και το δίκτυο Anadolu περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι των περιοχών της Νέα Περάμου και των Μεγάρων, βλέποντας τις περιουσίες του να έχουν θαφτεί κάτω από την λάσπη.

Στο θέμα αναφέρθηκε και το δίκτυο ABC, μεταδίδοντας τις εξελίξεις που προκάλεσε η καταστροφική κακοκαιρία στην χώρα.