Έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα είναι ο πρίγκιπας Κάρολος που ετοιμάζεται να ανέβει στο θρόνο ως βασιλιάς!

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα σε περίοδο μετάβασης βρίσκεται ο πρίγκιπας Κάρολος για να πάρει τη θέση της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, στο θρόνο.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει το δημοσίευμα και από ένα περιστατικό.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ανέλαβε καθήκον που εκτελούσε -επί δεκαετίες- η βασίλισσα Ελισάβετ. Πρόκειται για την κατάθεση στεφανιού κατά την “Rememberance Sunday”, ημέρα μνήμης την δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου για τους στρατιώτες και τις γυναίκες που χάθηκαν στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους.

Στη διάρκεια της τελετής μνήμης πολλοί παρατήρησαν την σπάνια εκδήλωση συναισθημάτων της βασίλισσας Ελισάβετ που έμοιαζε ιδιαίτερα συγκινημένη.

Πηγή του Παλατιού αποκάλυψε στην «Daily Star» πως η βασίλισσα συγκινήθηκε, βλέποντας τον Κάρολο να κάνει το πρώτο του «βήμα» για να αναλάβει τον θρόνο.

Ο Judi James, αναλυτής της γλώσσας του σώματος, ανέλυσε όλα τα «σημάδια» που δείχνουν ότι μέσα σε μια… νύχτα, ο πρίγκιπας Κάρολος άφησε πίσω την νευρικότητα και το άγχος του και απέκτησε «τον αέρα του άνδρα που είναι έτοιμος να κάνει το καθήκον του».

Όπως τονίζει: «Για τον Κάρολο, ήταν μια στιγμή ορόσημο. Υπήρχαν σημάδια στη γλώσσα του σώματος που μας έδειξαν τι είδους βασιλιάς θα γίνει».

Και συνεχίζει: «Η στάση του και το σαγόνι του έδειχναν αποφασιστικότητα, που ενισχυόταν από την παντελή έλλειψη άγχους». Το γεγονός ότι δεν έσφιγγε τα δόντια του και δεν προέταξε τον θώρακά του δείχνουν μετριοφροσύνη και όχι ματαιοδοξία».

«Είχε τον αέρα του άνδρα που θα κάνει το καθήκον του όταν έρθει η στιγμή, αλλά με ταπεινότητα», προσθέτει ο ίδιος.