ΔΙΕΘΝΗ

O πρίγκιπας Γεώργιος έκανε το αρνάκι σε θεατρική παράσταση

Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου 2017, 23:01 / Ανανεώθηκε 9 Δεκεμβρίου 2017, 09:19
O πρίγκιπας Γεώργιος έκανε το αρνάκι σε θεατρική παράσταση
Facebook Twitter Whatsapp

Δεν μπορούμε να πούμε ότι του αρέσει και πολύ να πηγαίνει στο σχολείο, αλλά φαίνεται ότι το διασκεδάζει ο πρίγκιπας Τζορτζ όταν είναι σε εξωσχολικές δραστηριότητες

Δεν μπορούμε να πούμε ότι του αρέσει και πολύ να πηγαίνει στο σχολείο, αλλά φαίνεται ότι το διασκεδάζει ο πρίγκιπας Τζορτζ όταν είναι σε εξωσχολικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Daily Telegraph ο πρίγκιπας Τζορτζ έπαιξε στο πρώτο του θεατρικό έργο για τη Θεία Γέννηση. Και ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ καμάρωνε (σα γύφτικο σκεπάρνι, να συμπληρώσουμε).

Ο μπαμπάς και η μαμά Κέιτ Μίντλετον, βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη, στο Μάντσεστερ, επισκεπτόμενοι το Children's Global Media Summit. Εκεί που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλούσε με άλλα παιδιά, αναφέρθηκε και στο θεατρικό ντεμπούτο του γιου του.

«Πήγα στου αγοριού μου το θεατρικό έργο για τη Θεία Γέννηση. Ήταν διασκεδαστικό. Ήταν (ο Τζορτζ) ένα αρνάκι» είπε.
Αρνάκι. Βασιλικό αρνάκι, μελλοντικά.

Το μόνο που θα ήταν πιο γλυκό από αυτή την ομολογουμένως τρυφερή είδηση θα ήταν μια φωτογραφία του πρίγκιπα Τζορτζ ντυμένου «αρνάκι». Μπορεί να μην την έχουμε, λυπούμαστε γι' αυτό, αλλά φανταζόμαστε το οικογενειακό άλμπουμ ενός μελλοντικού, πιθανά, Βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας με φωτογραφία του να είναι ντυμένος «αρνάκι». Ενδιαφέρουσα αντίθεση με τον λέοντα στο βασιλικό οικόσημο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ