ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ στη Σιβηρία: Μαχαίρωσε... 88 φορές τη φίλη του γιατί ανακάλυψε ότι ήταν... εργάτης!

Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου 2017, 17:11 / Ανανεώθηκε 26 Δεκεμβρίου 2017, 17:13
Σοκ στη Σιβηρία: Μαχαίρωσε... 88 φορές τη φίλη του γιατί ανακάλυψε ότι ήταν... εργάτης!
Facebook Twitter Whatsapp

Της είχε πει ότι είναι επιχειρηματίας, αλλά δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Τραγωδία λόγω ενός... ψέματος στη Σιβηρία όταν μιά όμορφη σκιέρ μαχαιρώθηκε 88 φορές από τον φίλο της γιατί... ανακάλυψε ότι της είχε πει ψέματα για την εργασία του και στη συνέχεια τον κορόιδεψε. 

Ο άνδρας της είπε να κλείσει τα μάτια και να περιμένει μια ομορφη έκπληξη και στη συνέχεια την σκότωσε.

Ο λόγος για την Irina Kozlova, 34 ετών, η οποία πήγε με τον Evgeny Markov, με τον οποίο πρόσφατα είχαν ξεκινήσει τη σχέση τους, σε ένα γραφικό χωριό.

Αφού της ζήτησε να κλείσει τα μάτια της, έβγαλε ένα μαχαίρι και πραγματοποίησε την σοκαριστική επίθεση.

Το σώμα της Ιρίνα βρέθηκε στο αυτοκίνητο της στο χωριό Ust-Mana με θέα στον ποταμό Yenisei, στη Σιβηρία. Ο δολοφόνος συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ απολάμβανε ήρεμα το δείπνο του σε εστιατόριο.

Ο άνδρας αναστατώθηκε όταν η κοπέλα ανακάλυψε την αλήθεια για το ψέμα που της είχε πει για την επαγγελματική του κατάσταση. Ο Markov είχε παρουσιαστεί ως πετυχημένος επιχειρηματίας, ενώ στην πραγματικότητα δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Ο ίδιος ομολόγησε αμέσως το έγκλημα, ενώ δήλωσε πως η κοπέλα τον κορόιδεψε.

Η Ρωσική Επιτροπή Ερευνών, η οποία διερευνά σοβαρά εγκλήματα ανέφερεε: «Την παραμονή της δολοφονίας ο άντρας ενημέρωσε την κοπέλα, ότι ήθελε να την εκπλήξει και την κάλεσε να επιλέξει ένα ρομαντικό μέρος. Τον οδήγησε στο χωριό, όπου ο άντρας της είπε να κλείσει τα μάτια της και έπειτα με ένα μαχαίρι προκάλεσε πολλαπλές πληγές που ήταν θανατηφόρες».