current views are: 8

4 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση08:47

Σάλος στις ΗΠΑ με το νέο βιβλίο για τους Τραμπ: Η αναμονή για ήττα και τα… χωριστά δωμάτια

Ο συγγραφέας περιγράφει τις σχέσεις των δύο συζύγων ως ”καθόλου θερμές”.

Δημοσίευση 08:47’

Ο συγγραφέας περιγράφει τις σχέσεις των δύο συζύγων ως ”καθόλου θερμές”.

Αποκαλύψεις από τον βίο και την πολιτεία του Ντόναλντ Τραμπ μετά την εκλογή του φέρνει το νέο βιβλίο του βιογράφου του Ρούπερτ Μέρντοχ Μάικλ Γουλφ, καταφέρνοντας μάλιστα και… τριγμούς στο Λευκό Οίκο.

Τα όσα αναφέρει το βιβλίο «Fire and Fury» (μτφ. φωτιά και θυμός), αποσπάσματα του οποίου δημοσίευσε το περιοδικό New York Magazine πραγματικά σοκάρουν, καθώς μπαίνουν στα άδυτα της οικογένειας και των συνεργατών του Ντ. Τραμπ και αναφέρονται τόσο σε στόχους, όσο και συναισθήματα των εμπλεκομένων… 

Δεν περίμενε ότι θα κερδίσει τις εκλογές

Καταρχάς, ο Γουλφ αποκαλύπτει ότι ούτε ο… ίδιος ο Τραμ δεν περίμενε ότι θα κερδίσει, ενώ το ίδιο δεν πίστευαν και τα άτομα του επιτελείου του. 

«Η ήττα θα ήταν νίκη» τονίζει το βιβλίο, καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας θα έπαιρναν αυτά που ήθελαν, χωρίς υποχρεώσεις. «Ο Τραμπ θα ήταν και απίστευτα διάσημος, αλλά και πίσω από την διεφθαρμένη Χίλαρι. Η κόρη του Ιβάνκα και ο γαμπρός του Τζάρνετ θα ήταν διεθνείς σελέμπριτις. Ο Στιβ Μπάνον θα είναι ο ντε φάκτο ηγέτης του tea-party. Η Κέλιαν Κονγουέι θα ήταν σταρ της καλωδιακής.

Η Μελάνια, που είχε πάρει από όλους διαβεβαιώσεις πως ο άντρας της δεν θα γινόταν πρόεδρος, θα μπορούσε να επιστρέψει στη ζωή της». Όμως τελικά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. 

«Λίγο αφότου το βράδυ των εκλογών διαφάνηκε η ισχυρή πιθανότητα νίκης, ο γιος του Τραμπ, Ντόναλντ Τζούνιορ είπε σε φίλους του ότι ο πατέρας του έμοιαζε σαν να είχε δει φάντασμα. Η Μελάνια έκλαιγε και όχι από χαρά», αναφέρει το «Fire and Fury». Αυτό το τελευταίο, πάντως, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ το διαψεύδει… 

Μυστική συμφωνία για την πρώτη γυναίκα πρόεδρο των ΗΠΑ: Την Ιβάνκα Τραμπ 

Από το στόχαστρο του Γουλφ δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η σιδηρά κυρία δίπλα στον Τραμπ, η οποία δεν είναι άλλη από την κόρη του Ιβάνκα. Σύμφωνα μα τα όσα καταγράφονται στο βιβλίο, τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της Τζάρεντ αποφάσισαν από κοινού να δεχτούν θέσεις στο Λευκό Οίκο, με δεδομένη μια «μυστική συμφωνία» μεταξύ τους ότι εκείνη θα γίνει κάποια στιγμή Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Γουλφ: «Αν κάποια στιγμή στο μέλλον υπάρξει η ευκαιρία, τότε αυτή θα είναι που θα γίνει υποψήφια πρόεδρο. Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος, δηλώνει η Ιβάνκα, δεν θα είναι η Χίλαρι Κλίντον, θα είναι η Ιβάνκα Τραμπ». 

Η οδοντόβουρτσα, τα χωριστά δωμάτια και τα… τσιζμπέργκερ 

Από την καυστική πένα του Γουλφ δεν ξεφεύγουν και τα… εν οίκω της θρυλικής οικογένειας.  Όπως αποκαλύπτει, Μπάνον και Τραμπ ήταν… αδελφές ψυχές που έτρωσαν μαζί κάθε βράδυ, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ο πρόεδρος κλείνονταν στο δωμάτιό του και έτρωγε τα αγαπημένα του… τσιζμπεργκερ και μιλούσε στο τηλέφωνο.

Την ίδια στιγμή, στο βιβλίο καταγράφεται και ο φόβος του Τραμπ για την ασφάλειά του: Τοποθέτησε μια έξτρα κλειδαριά στο δωμάτιό του από τη στιγμή που έγινε πρόεδρος, ενώ δεν επιτρέπει σε κανέναν να αγγίζει τα πράγματά του και ειδικά την οδοντόβουρτσά του, από φόβο μήπως τον δηλητηριάσουν. 

Εξάλλου, ο συγγραφέας αποκαλύπτουν ότι Τραμπ και Μελάνια δεν μοιράζονται την ίδια κρεβατοκάμαρα, αλλά κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια. 

 


σχετικα αρθρα