Τις φουρτούνες στην ηγεσία των ΗΠΑ δεν τις φοβήθηκε ο Μπάρακ Ομπάμα αλλά παραδέχθηκε και μάλιστα δημόσια πως σε κάποια πράγματα... δεν το 'χει.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ομολόγησε πως πέρασε δύσκολες ώρες όταν έστειλε την κόρη του στο πανεπιστήμιο.

Καλεσμένος στη νέα σειρά του Ντέιβιντ Λέτερμαν, «My Next Guest Needs No Introduction», ο Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι, όπως και οι περισσότεροι, αντιμετωπίζει κάποια προβληματάκια όταν πρόκειται να συναρμολογήσει μόνος του έπιπλα.

Όπως είπε όταν εκείνος και η υπόλοιπη οικογένεια βοήθησαν τη Μάλια να μετακομίσει στο νέο της κοιτώνα λόγω των σπουδών της στο Χάρβαρντ, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένος.

Η Μάλια του πρότεινε να τη βοηθήσει να συναρμολογήσει ένα φωτιστικό που είχε πάρει για το γραφείο της.

Και ενώ αρχικά φαινόταν εύκολο να συναρμολογηθεί, ο Ομπάμα αντιμετώπισε διάφορα θεματάκια.

«Βασικά, ήμουν άχρηστος. Όλοι με είδαν να κλαίω τις τρεις εβδομάδες πριν τη μετακόμιση, οπότε η Μάλια μου είπε: ‘Μπαμπά, ξέρεις, έχω αυτή τη λάμπα σε αυτό το κουτί, μπορείς να τη συναρμολογήσεις;’ Και της είπα: ‘Φυσικά’. Κανονικά θα έπρεπε να την είχα φτιάξει μέσα σε 5 λεπτά. Αποτελούνταν από 4 μόνο μέρη κι εγώ ασχολούμουν με αυτό για πάνω από μισή ώρα, και εν τω μεταξύ, η Μισέλ είχε τελειώσει το τρίψιμο και είχε οργανώσει τις ντουλάπες κι εγώ ήμουν αρκετά αξιολύπητος».

Τέλος, ο Ομπάμα υποστήριξε πως η στιγμή που άφησε την Μάλια στο πανεπιστήμιο ήταν σαν «χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς», αποκάλυψε επίσης πως είναι πιο εύκολο χάρη στην τεχνολογία και πως οι δυο τους στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλον καθημερινά, με την Μάλια να τον ρωτά τι κάνει και να του στέλνει πολλά emojis με καρδιές.