current views are: 11

14 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση13:55

Θρίλερ με το θάνατο ντετέκτιβ που ερευνούσε την υπόθεση της μικρής Μαντλίν – Βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Μαντλίν Μακάν αφού ο Κέβιν Χάλιγκεν, ένας από τους πρώτους ντετέκτιβ που ασχολήθηκαν με την εξαφάνιση, βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος

Δημοσίευση 13:55’
Μαντλίν

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Μαντλίν Μακάν αφού ο Κέβιν Χάλιγκεν, ένας από τους πρώτους ντετέκτιβ που ασχολήθηκαν με την εξαφάνιση, βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Μαντλίν Μακάν αφού ο Κέβιν Χάλιγκεν, ένας από τους πρώτους ντετέκτιβ που ασχολήθηκαν με την εξαφάνιση, βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος, στο σπίτι του.

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών στην Πορτογαλία, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της στην Praia da Luz.

Ο Χάλιγκεν προσλήφθηκε από τους γονείς του κοριτσιού έναν χρόνο μετά την εξαφάνιση. Ωστόσο, η συνεργασία τους έληξε άδοξα, καθώς ο 56χρονος κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλευόταν την χρηματοδότηση για να ζει πλουσιοπάροχα και όχι για τις ανάγκες της έρευνας. Σύμφωνα με τους Μακανς, έλαβε 300.000 λίρες πριν από τη λήξη της σύμβασής του.

Σύμφωνα με τη Sun οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του μυστηριώδη θανάτου του Χάλιγκεν. Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές της αστυνομίας, το σπίτι του ήταν γεμάτο αίματα. Το σώμα του βρίσκεται στο νεκροτομείο προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.

Νέα χρηματοδότηση

Τον Νοέμβριο του 2017 έγινε γνωστό πως εξαιτίας ενός προσώπου που χαρακτηρίστηκε «κλειδί» εξασφαλίστηκε νέα χρηματοδότηση 154.000 λιρών, που δίνει παράταση στις έρευνες μέχρι τον Μάρτιο του 2018.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, η «γυναίκα με τα μοβ» φέρεται να είναι βουλγαρικής καταγωγής και να ζούσε με τον σύζυγός της στην Praia da Luz. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο σύζυγος της έχει φύγει πλέον από τη ζωή και ήταν Γερμανός.

Παράλληλα, εκτιμάται πως η «γυναίκα με τα μοβ» δεν ζει πλέον στην Praia da Luz, με αποτέλεσμα οι έρευνες να γίνονται σε κάθε γωνιά της Ευρώπης για τον εντοπισμό της.


σχετικα αρθρα