current views are: 9

16 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση07:38

Φρίκη στην Καλιφόρνια: Γονείς κρατούσαν αλυσοδεμένα τα 13 παιδιά τους!

Τα έξι από τα παιδιά είναι ανήλικα. Τα υπόλοιπα επτά άνω των 18 και αφηγήθηκαν στους αστυνομικούς ότι λιμοκτονούσαν.

Δημοσίευση 07:38’

Τα έξι από τα παιδιά είναι ανήλικα. Τα υπόλοιπα επτά άνω των 18 και αφηγήθηκαν στους αστυνομικούς ότι λιμοκτονούσαν.

Σοκάρει η υπόθεση από την Καλιφόρνια που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στην οποία πρωταγωνιστούν δύο γονείς-τέρατα και τα παιδιά τους, που τα κρατούσαν σε κατάσταση αιχμαλωσίας.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι αστυνομικοί διέσωσαν δώδεκα άτομα, μεταξύ 2 και 29 ετών, τα οποία βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση, στα όρια της λιμοκτονίας και μέσα στη βρωμιά, μέσα στο σπίτι τους σε μια μικρή πόλη της Καλιφόρνιας.

Όπως προέκυψε, πίσω από αυτή τη φρικιαστική υπόθεση βρίσκονται οι ίδιοι οι γονείς των παιδιών

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από ένα δέκατο τρίτο θύμα: ένα κορίτσι 17 ετών, που ξέφυγε από το σπίτι, στην πόλη Πέρις, δυο ώρες με το αυτοκίνητο νοτιοανατολικά του Λος Άντζελες. 

Η νεαρή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση με ένα κινητό τηλέφωνο που βρήκε μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ρίβερσαϊντ, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα 12 πρόσωπα, που αρχικά πίστευαν ότι όλα τους ήταν μικρά παιδιά, αλυσοδεμένα σε κρεβάτια μέσα στο σπίτι. «Έπαθαν σοκ όταν ανακάλυψαν ότι τα επτά ήταν στην πραγματικότητα ενήλικες».

«Τα θύματα έμοιαζαν υποσιτισμένα και ήταν πολύ βρώμικα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη.

Το κορίτσι που ειδοποίησε τις αρχές –αστυνομικοί είπαν ότι αρχικά νόμιζαν πως ήταν περίπου 10 χρονών– κατάφερε να ξεφύγει και να καλέσει την Άμεση Δράση την Κυριακή.

Οι γονείς των θυμάτων, ο Ντέιβιντ Άλεν Τέρπιν, 57 ετών, και η Λουίζα Άννα Τέρπιν, 49 ετών, συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βασανιστήρια και διότι έθεσαν τη ζωή παιδιών σε κίνδυνο.

Η χρηματική εγγύηση που ορίστηκε ότι θα πρέπει να καταβληθεί για την προσωρινή αποφυλάκισή τους ορίστηκε στα 9 εκατομμύρια δολάρια, διευκρίνισε η αστυνομία.

Τα έξι από τα παιδιά είναι ανήλικα. Τα υπόλοιπα επτά άνω των 18. Αφηγήθηκαν στους αστυνομικούς ότι λιμοκτονούσαν.

Η αστυνομία τόνισε στην ανακοίνωσή της ότι δεν είναι σαφές γιατί οι γονείς κρατούσαν τα παιδιά τους σε κατάσταση αιχμαλωσίας, ενώ αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον δικαστή την Πέμπτη.


σχετικα αρθρα