current views are: 12

8 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση21:49

Καλιφόρνια: Σοκολατάκια κάνναβης για τον Άγιο Βαλεντίνο

Στην Καλιφόρνια η χρήση κάνναβης είναι νόμιμη και αποφάσισαν να δημιουργήσουν σοκολατάκια με το νόμιμο ναρκωτικό.

Δημοσίευση 21:49’

Στην Καλιφόρνια η χρήση κάνναβης είναι νόμιμη και αποφάσισαν να δημιουργήσουν σοκολατάκια με το νόμιμο ναρκωτικό.

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και στην Καλιφόρνια αποφάσισαν να κάνουν το βήμα παραπάνω στα σοκολατάκια με γέμιση… κάνναβης.

Η χρήση της κάνναβης πλέον είναι νόμιμη στην Καλιφόρνια και έτσι η σοκολατοβιομηχανία Défoncé Chocolatier, από το Όκλαντ, παρασκευάζει λευκή σοκαλάτα βανίλιας ή μαύρη σοκολάτα φουντουκιού με το ιδιαίτερο συστατικό..

Το ίδιο κάνει και η Satori Chocolates, δημιουργώντας γλυκά όπως για παράδειγμα φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα με έλαιο κάνναβης.

Τέλος η Lord Jobes κατασκευάζει και εκείνη απλές μαύρες σοκολάτες με εκχύλισμα κάνναβης από την Καλιφόρνια.

Μάλιστα οι LA Times γράφουν ότι: Οι σοκολάτες περιέχουν τετραϋδροκανναβιόλη, χημικό στοιχείο της μαριχουάνα που σου χαρίζει αυτήν την αίσθηση «ανύψωσης». Πάντως η αίσθηση του να τρως σοκολάτα με κάνναβη είναι εντελώς διαφορετική από αυτή, όταν την καπνίζεις. Επίσης μπορεί να χρειαστεί 30 λεπτά με δύο ώρες για να «συνέλθει» κάποιος από την νιρβάνα, κάτι που σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην τρώνε περισσότερο από όσο πρέπει. 

Από την κυβέρνηση υπάρχει και η προειδοποίηση πως οι τροφές που περιέχουν κάνναβη για ψυχαγωγική χρήση θα πρέπει να χωρίζονται σε τεμάχια και το καθένα να μην περιέχει πάνω από 10 mg του ναρκωτικού. Το συνολικό προϊόν δεν επιτρέπεται να περιέχει παραπάνω από 100 mg τετραϋδροκανναβιόλης.


σχετικα αρθρα