ΔΙΕΘΝΗ

Έστειλαν φάκελο με ύποπτη σκόνη στον γιο του Τραμπ - Στο νοσοκομείο η σύζυγός του

Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου 2018, 20:08 / Ανανεώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2018, 21:44
Έστειλαν φάκελο με ύποπτη σκόνη στον γιο του Τραμπ - Στο νοσοκομείο η σύζυγός του
Facebook Twitter Whatsapp

Από την έκθεση στη σκόνη μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο η σύζυγος του Βανέσα 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συναγερμός σήμανε στις αμερικανικές αρχές έπειτα από αποστολή φακέλου με ύποπτη στο γιο του αμερικανικού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Από την έκθεση στη σκόνη -η οποία έπειτα από ενδελεχείς έρευνες διαπιστώθηκε πως ήταν ακίνδυνη- μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, Βανέσα, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Συνολικά, τρία πρόσωπα από την οικία του γιου Τραμπ διακομίστηκαν στο Ιατρικό Κέντρο NewYork-Presbyterian/Weill Cornell ώστε οι γιατροί να αξιολογήσουν περαιτέρω την κατάσταση της υγείας τους, δήλωσε από την πλευρά της η εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σοφία Κιμ.

Μεταξύ των τριών αυτών προσώπων ήταν και η μητέρα της Βανέσας Τραμπ, αν και δεν διαμαρτυρήθηκε για συμπτώματα, τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

Οι αμερικανικές αρχές παραμένουν σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο αποστολής επιστολών με λευκή σκόνη από το 2001, όταν φάκελοι που εμπεριείχαν άνθρακα είχαν σταλεί σε ΜΜΕ και Αμερικανούς νομοθέτες, με αποτέλεσμα τον θάνατο 5 ανθρώπων.

Η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service), που είναι επιφορτισμένη με την προστασία των μελών της προεδρικής οικογένειας, συμμετέχει στις έρευνες, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος τύπου Τζέφρι Άνταμς. Προς το παρόν ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.