current views are: 7

17 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση10:57

Φλόριντα: Συγκλονιστική η ιστορία 17χρονης – Έζησε τον εφιάλτη που είχε ζήσει και ο παππούς της

Μια 17χρονη έζησε τον εφιάλτη του παππού της μέσα στο σχολείο που φοιτούσε

Δημοσίευση 10:57’

Μια 17χρονη έζησε τον εφιάλτη του παππού της μέσα στο σχολείο που φοιτούσε

Πριν από 70 χρόνια ένα μικρό αγοράκι κρύφτηκε στη ντουλάπα για να γλιτώσει από πυροβολισμούς, όταν ο γείτονας σκότωσε τους γονείς και την γιαγιά του. 
Αυτό ήταν το πρώτο περιστατικό μαζικών πυροβολισμών που καταγράφηκε στις ΗΠΑ. Ο παππούς της Carly, Charles Cohen, ήταν μόλις 12 ετών όταν ο ένοπλος Howard Unruh σκότωσε 13 ανθρώπους στο Camden του New Jersey, όπως δήλωσε η 17χρονη στην nydailynews.com.

Πριν λίγες ημέρες στη Φλόριντα, μια 17χρονη έζησε τον εφιάλτη του παππού της μέσα στο σχολείο που φοιτούσε. Η Carly Novell είναι τελειόφοιτη στο λύκειο Majory Stoneman Douglas, της Φλόριντα, το σχολείο όπου οι πυροβολισμοί του Νίκολας Κρουζ αφαίρεσαν 17 αθώες ψυχές.

Η νεαρή κοπέλα με ένα συγκινητικό tweet γνωστοποίησε την συγκλονιστική ιστορία της. «Αυτά τα γεγονότα δεν θα έπρεπε να επαναλαμβάνονται. Κάτι πρέπει να αλλάξει», γράφει.

Όταν ο νεαρός εκτελεστής μπήκε στο σχολείο της Φλόριντα από όπου είχε πρόσφατα αποβληθεί και ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, η Carly Novell κρύφτηκε σε ντουλάπα της αίθουσας για τις εφημερίδες που έχει το σχολείο της.

Η ίδια προσπάθησε να καθυσηχάσει τους συμμαθητές της πριν η αστυνομία βάλει τέλος στο θρίλερ που έζησαν.
Μετά την τρομακτική εμπειρία, η έφηβη σκέφτηκε τον παππού της, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2009. Και είπε πως οι δύο τους μοιράζονται «κάτι πολύ σημαντικό».

Η μητέρα της, Merri Novell, δήλωσε πως το τραύμα από την εμπειρία που έζησε ο πατέρας της μόλις στα 12 του χρόνια, δεν είχε επουλωθεί. Κι ας είχαν περάσει τόσες δεκαετίες. Κατά συνέπεια, δηλώνει χαρούμενη που ο πατέρας της δεν έγινε μάρτυρας και του περιστατικού με πρωταγωνίστρια την εγγονή του. Διότι πολύ απλά «θα ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν ώστε να το διαχειριστεί».

«Είμαι τόσο υπερήφανη για την Carly. Για το ότι μεταφέρει το μήνυμα του πατέρα μου και μιλά ενάντια στην ένοπλη βία», πρόσθεσε η μητέρα της. «Τίποτα από αυτά δεν είναι νέο. Η ιστορία συνεχίζει να επαναλαμβάνεται», προσθέτει.


σχετικα αρθρα