current views are: 4

22 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση14:35

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ για την οπλοκατοχή στους δασκάλους

Με μια σειρά αναρτήσεών του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος επιχείρησε να ανασκευάσει την αρχική τοποθέτησή του

Δημοσίευση 14:35’

Με μια σειρά αναρτήσεών του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος επιχείρησε να ανασκευάσει την αρχική τοποθέτησή του

 Εμφανώς μετανιωμένος εμφανίζεται στα λεγόμενα του  ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ ο οποίος νωρίτερα προκάλεσε αίσθηση με την δήλωση που έκανε για την οπλοκατοχή λέγοντας ότι «ένα σχολείο χωρίς όπλα αποτελεί “μαγνήτη” για κακούς ανθρώπους»!

Με μια σειρά αναρτήσεών του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος επιχείρησε να ανασκευάσει την αρχική τοποθέτησή του διευκρινίζοντας: Δεν είπα ποτέ «δώστε όπλα στους δασκάλους όπως είπε τα Fake News του CNN και του NBC. Αυτό που είπα ήταν να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να δώσουμε κρυφά όπλα σε ειδικούς στη χρήση τους καθηγητές, με στρατιωτική εκπαίδευση ή άλλη εμπειρία ειδικής εκπαίδευσης – μόνο στους καλύτερους.

Το 20% των δασκάλων, δηλαδή πολλοί, θα μπορούσαν σε αυτήν την περίπτωση να ανταποδώσουν τα πυρά εάν ένας κτηνώδης ψυχάκιας έμπαινε στο σχολείο τους με κακές προθέσεις. Η παρουσία άριστα εκπαιδευμένων δασκάλων θα αποθάρρυνε επίσης τους δειλούς να προβούν σε μια τέτοια πράξη. Πολλοί περισσότεροι άνδρες με πολύ μικρότερο κόστος από την πρόσληψη φρουρών. Ένα σχολείο χωρίς όπλα αποτελεί μαγνήτη για τους κακούς ανθρώπους. ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

Στη συνέχεια ακολούθησε ακόμη ένα tweet στο οποίο έγραφε: «Η ιστορία έχει δείξει ότι μια επίθεση με όπλα σε σχολείο διαρκεί, κατά μέσο όρο, 3 λεπτά. Η αστυνομία και οι ομάδες άμεσης ανταπόκρισης χρειάζονται περίπου 5-8 λεπτά για να φτάσουν στον τόπο του εγκλήματος. Ειδικά εκπαιδευμένοι δάσκαλοι/προπονητές που είναι εξπέρ στα όπλα θα έλυναν το πρόβλημα μέσα σε μια στιγμή, προτού καν φτάσει η αστυνομία. ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ».

 

 


σχετικα αρθρα