current views are: 7

22 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση14:15

Τραμπ για Μπάιντεν : «Θα τον χτυπούσα και θα έβαζε τα κλάματα»

Η δήλωσή του ήρθε σε απάντηση ενός σχολίου που έκανε ο Τζο Μπάιντεν την περασμένη Τρίτη.

Δημοσίευση 14:15’

Η δήλωσή του ήρθε σε απάντηση ενός σχολίου που έκανε ο Τζο Μπάιντεν την περασμένη Τρίτη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο σε μια πρόσφατη τοποθέτηση του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σε ανάρτησή του στο Twitter, αφού αποκαλεί «τρελό» τον πρώην αντιπρόεδρο της χώρας, απειλεί ότι θα ασκήσει σωματική βία εναντίον του.

«Ο τρελός Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να περνιέται για σκληρός τύπος. Στην πραγματικότητα είναι αδύναμος, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά, παρ’ όλα αυτά με απειλεί, για δεύτερη φορά, με σωματική επίθεση. Δεν με ξέρει όμως, θα τον έβαζα κάτω γρήγορα και επώδυνα, και θα έβαζε τα κλάματα. Μην απειλείς τον κόσμο Τζο!», ανέφερε η ανάρτηση τους Τραμπ.

Η δήλωσή του ήρθε σε απάντηση ενός σχολίου που έκανε ο Τζο Μπάιντεν την περασμένη Τρίτη, λέγοντας ότι επιμένει σε ό,τι είχε δηλώσει το 2016, πως «θα τσάκιζε στο ξύλο» τον Ρεπουμπλικανό πολιτικό για τον τρόπο που μιλούσε ο Τραμπ για τις γυναίκες, σε βίντεο που είχε δει τότε το φως της δημοσιότητας.

«Με είχαν ρωτήσει εάν θα ήθελα να εμπλακώ σε διάλογο με αυτόν τον κύριο και απάντησα όχι. Είχα πει ότι εάν ήμασταν στο Λύκειο, θα τον πήγαινα πίσω από το γυμναστήριο και θα τον έσπαγα στο ξύλο», δήλωσε στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, ο κάποτε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. 


σχετικα αρθρα