current views are: 3

23 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση10:14

Στα… μαχαίρια Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ – Η φωτογραφία που μαρτυρά την κρίση

Ειδική στη γλώσσα του σώματος αναλύει τη φωτογραφία που ανέβασαν στο Instagram

Δημοσίευση 10:14’

Ειδική στη γλώσσα του σώματος αναλύει τη φωτογραφία που ανέβασαν στο Instagram

Από σαράντα κύματα περνά το τελευταίο διάστημα η σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια καθώς οι αποκαλύψεις για τις ερωτικές ατασθαλίες – που έκανε στο παρελθόν ο πρώτος – δημιουργούν ψυχρότητα στο ζευγάρι.

Η αποκάλυψη του σκανδάλου της σχέσης του Ντόναλντ Τραμπ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, ενώ ήταν παντρεμένος με την Μελάνια κλόνισε για τα καλά την εμπιστοσύνη της Μελάνια στον σύζυγο της.

Η ειδική στη γλώσσα του σώματος, Πάτι Γουντ δήλωσε αποκλειστικά στο «Life & Style» τι σκέφτεται για την τελευταία φωτογραφία που ανέβηκε στο λογαριασμό της πρώτης Κυρίας στο Instagram.

«Πολλές πτυχές της συμπεριφοράς τους είναι ενδιαφέρουσες. Παρατηρήστε πως κοιτάζει κατάματα την κάμερα ο Ντόναλντ Τραμπ. Αν έκοβε κάποιος την Μελάνια από τη φωτογραφία κανείς δε θα αντιλαμβανόταν ότι ήταν εκεί. Η Μελάνια βρίσκεται λίγο πιο πίσω και χαμογελά – διακρίνει κανείς μία προσπάθεια που καταβάλλει για να το κάνει, αλλά χαμογελάει. Το χαμόγελό του Τραμπ από την άλλη, είναι πολύ ασυνήθιστο. Είναι πελώριο και απλώνεται σε όλη την έκταση του προσώπου» συνέχισε.

Ένα άλλο πράγμα που παρατήρησε η ειδική στη γλώσσα του σώματος είναι τα βλέμματα και των δύο. «Κοιτάξτε πόσο παρόμοια είναι η έκφραση στα μάτια τους» εξήγησε. «Αυτό κρύβει θυμό. Τα μάτια και των δύο δείχνουν κρυμμένο θυμό».

Το ενδιαφέρον όλων στρέφεται πλέον στην πολύαναμενόμενη συνέντευξη της Στόρμι Ντάνιελς.


σχετικα αρθρα