current views are: 8

19 Απριλίου 2018
Δημοσίευση11:21

Ανατροπή στη Λευκωσία: Έγκλημα μίσους η άγρια δολοφονία – Ανακρίνεται ο θετός γιος

Ο υιοθετημένος γιος, ρωσικής καταγωγής, ανακρίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες

Δημοσίευση 11:21’

Ο υιοθετημένος γιος, ρωσικής καταγωγής, ανακρίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες

Για έγκλημα μίσους κάνουν λόγο οι αρχές της Κύπρου, αποκλείοντας το ενδεχόμενο ληστείας, για το ζευγάρι που βρέθηκε άγρια δολοφονημένο μία ώρα μετά τα μεσάνυκτα στον Στρόβολο Λευκωσίας. Πρόκειται για έναν 60χρονο, καθηγητή ιδιωτικού σχολείου και την 59χρονη γυναίκα του, υπάλληλο τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής Κύπρου», η αστυνομία δεν εντόπισε σημάδια παραβίασης του σπιτιού, ενώ εντός βρισκόταν και ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, ρωσικής καταγωγής, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τους γείτονες για το περιστατικό. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι στον Στρόβολο στην οδό Ζαλόγγου, και τραυμάτισαν θανάσιμα το ζευγάρι με μαχαίρι.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο υιοθετημένος γιός, ανακρίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες από την αστυνομία.

Το ζευγάρι περιγράφεται από τους γείτονες ως φιλήσυχο. Το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση, καθώς πρόσφατα ο 15χρονος γιος του έμαθε ότι είναι υιοθετημένος. Του το είπαν οι βιολογικοί του γονείς, οι οποίοι τον εντόπισαν πρόσφατα. Ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονος ως γενικός τους κληρονόμο.

Η αστυνομία αξιολογεί τις μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους με όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

 


σχετικα αρθρα