current views are: 6

19 Απριλίου 2018
Δημοσίευση19:29

Μετέφερε κοκαΐνη 11 εκατομμυρίων για να βγάλει σέλφι

Η δικαστής Kate Traill καταδίκασε το κίνητρο της Roberge για το έγκλημά της

Δημοσίευση 19:29’

Η δικαστής Kate Traill καταδίκασε το κίνητρο της Roberge για το έγκλημά της

Κοπέλα που μετέφερε ναρκωτικά δήλωσε ότι προσπάθησε να εισάγει λαθραία κοκαΐνη αξίας 11 εκατομμυρίων στην Αυστραλία, επειδή ήταν μια ευκαιρία για αυτή να δημοσιεύσει selfies στο Instagram κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Η συνοδός Μελίνα Ρόμπερτ, 24 ετών, κατέρρευσε όταν καταδικάστηκε για φυλάκιση οκτώ ετών, κατηγορούμενη ότι προσπαθούσε να περάσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο Σίδνεϋ με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.

Τρεις Καναδοί, είχαν παραδεχθεί την παράνομη μεταφορά 95 κιλών κοκαΐνης σε βαλίτσες στο πλοίο MS Princess κατά τη διάρκεια εβδομαδιαίας κρουαζιέρας το 2016. Το ταξίδι ξεκίνησε από τη Βρετανία και στη συνέχεια πήγε στην Ιρλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τις Βερμούδες, την Κολομβία, τον Παναμά, τον Ισημερινό και μετά στην Αυστραλία.

Η Roberge, που πήρε το όνομα «το μωρό κοκαΐνη» από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καταδικάστηκε για τέσσερα χρόνια και εννιά μήνες, μέχρι να μεταφερθεί στον Καναδά.

Η δικαστής Kate Traill καταδίκασε το κίνητρο της Roberge για το έγκλημά της και το χαρακτήρισε «πολύ θλιβερό» για την ηλικιακή ομάδα που εκπροσωπεί.

«Δελεάστηκε από τον τρόπο ζωής και την ευκαιρία να δημοσιεύσει λαμπερές φωτογραφίες στο Instagram από όλο τον κόσμο», δήλωσε η δικαστής.

Η αστυνομία, χρησιμοποιώντας ειδικούς σκύλους, εντόπισε 35 κιλά κοκαΐνης στην καμπίνα της κοπέλας.


σχετικα αρθρα