ΔΙΕΘΝΗ

Συγκλονίζει η μητέρα της 59χρονης στην Κύπρο: Έχασε και το τέταρτο παιδί της

Δημοσίευση 20 Απριλίου 2018, 19:39 / Ανανεώθηκε 20 Απριλίου 2018, 21:04
Συγκλονίζει η μητέρα της 59χρονης στην Κύπρο: Έχασε και το τέταρτο παιδί της
Facebook Twitter Whatsapp

Καθοριστικές οι επόμενες ώρες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σπαρακτικά ήταν τα λόγια της μητέρας της 59χρονης  που κατακρεουργήθηκε από άγνωστο μαζί με τον άνδρας της στην Κύπρο τα ξημερώματα της Κύπρου.

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δέκα μαχαιριές από τον δολοφόνο της, κόβοντας της το νήμα της ζωής και ρίχνοντας την οικογένειά της σε πένθος. Τραγική φιγούρα της συγκλονιστικής ιστορίας είναι η μητέρα της 59χρονης η οποία δέχεται για τέταρτη φορά το χτύπημα της μοίρας, αφού στο παρελθόν είχε χάσει ακόμη τρία παιδιά.

Ο πόνος της μητέρας είναι αβάσταχτος, τόσο που από την στιγμή που ενημερώθηκε έκλαιγε ασταμάτητα επί τέσσερις ώρες, σύμφωνα με γειτόνισσα.

Καθοριστικές οι επόμενες ώρες

Καθοριστικές θα πρέπει να θεωρούνται οι επόμενες ώρες αναφορικά με την πορεία των ερευνών των ανακριτών για το διπλό φονικό του Στροβόλου. Κλειδί σε αυτό, θεωρείται η γραπτή κατάθεση του 15χρονου γιου του ζεύγους, η οποία και θα δώσει περαιτέρω απαντήσεις στα ερωτήματα των ανακριτών.

Ήδη οι Αρχές έχουν δώσει απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα και απομένει πλέον σχετική μαρτυρία, που θα «κουμπώσει» τις αναφορές αυτές.

Εντός της μέρας, οι Αρχές δεν αποκλείεται να εκδώσουν εντάλματα σύλληψης, ενώ, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, μέχρι απόψε θα υπάρξουν ανακοινώσεις.