current views are: 3

26 Απριλίου 2018
Δημοσίευση11:49

Το ραντεβού για παιχνίδι έγινε εφιάλτης: 8χρονος βιάστηκε από συμμαθητή του

Η μητέρα του 8χρονου, απαρηγόρητη, αποκάλυψε την απίστευτη περιπέτεια που έζησε ο γιος της.

Δημοσίευση 11:49’
Θεσσαλονίκη

Η μητέρα του 8χρονου, απαρηγόρητη, αποκάλυψε την απίστευτη περιπέτεια που έζησε ο γιος της.

Μια σοκαριστική είδηση αποκαλύφθηκε πρόσφατα με θύμα ένα 8χρονο παιδί που βιάστηκε από φίλο του μέσα στο ίδιο του το δωμάτιο.

Η μητέρα του 8χρονου, απαρηγόρητη, αποκάλυψε την απίστευτη περιπέτεια που έζησε ο γιος της.

Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας σε μία περίοδο όπου οι σεξουαλικές επιθέσεις με θύματα μικρά παιδιά πληθαίνουν.

Το απίστευτο περιστατικό αποκτά ακόμα πιο δραματική διάσταση από την αποκάλυψη πως η ίδια μητέρα του 8χρονου είχε καλέσει δύο φίλους του στο σπίτι της οικογένειας για να παίξουν με Lego!

Σύμφωνα με τη Dailymail αφού τα δύο παιδιά ανέβηκαν στο δωμάτιο, το αγοράκι έβαλε μια καρέκλα πίσω από την πόρτα και τράβηξε τις κουρτίνες.

Του είχε ζητήσει να του δείξει τα γεννητικά του όργανα. Αφού τον βίασε του είπε να μην πει τίποτα στους γονείς του γιατί θα θύμωναν αν μάθαιναν την αλήθεια.

Μιλώντας στο Victoria Derbyshire Show του BBC, η μητέρα αποκάλυψε ότι το αγοράκι είχε προσπαθήσει να βιάσει τον γιο της άλλες τέσσερις φορές.

Η κακοποίηση αποκαλύφθηκε το ίδιο βράδυ ενώ η μητέρα του έβαζε τον 8χρονο για ύπνο, παρατήρησε ότι ο γιος της δεν ήταν καλά από τη στιγμή που έφυγε ο φίλος του.

Αφού ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία της είπαν ότι δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσαν να κάνουν γιατί ο δράστης ήταν κάτω από την ηλικία της ποινικής υπαιτιότητας.

Ο βιασμός έριξε στην κατάθλιψη τον 8χρονο που αυτοτραυματιζόταν και ήθελε να πεθάνει.

«Δεν είναι το ίδιο αγόρι. Εκείνο το βράδυ δεν ήταν ο εαυτός του. Είπε ότι απλά δεν ήθελε να είναι εδώ πια. Μου είπε ότι πόναγε επειδή κάποιος του έκανε κακό. Σοκαρίστηκα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν σταμάτησε να κλαίει. Ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν ήξερα τι να κάνω. Το επόμενο πρωί επικοινώνησα με το σχολείο και την αστυνομία. Ενημερώσαμε το σχολείο ότι δεν ήθελε να πάει ξανά και ότι δεν θέλαμε να συναντήσουμε την οικογένεια του αγοριού. Η αστυνομία μας είπε ότι ανέκριναν το αγόρι αλλά επειδή ήταν κάτω από την ηλικία της ποινικής δίωξης δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς ότι κάτι τρομακτικό μπορεί να συμβεί και δεν υπάρχουν κυρώσεις. Μου φαίνεται εντελώς λάθος.

Τα μικρά παιδιά μπορούν να βιάζουν ή να κακοποιούν μικρά παιδιά. Πιστεύω πως αν δεν το ήξερα εγώ μπορεί και πολλοί άλλοι να μην το γνωρίζουν. Πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για την κακοποίηση που υπόκεινται παιδιά από παιδιά. Είμαι τόσο απογοητευμένη και δεν αισθάνομαι άνετα με αυτό.

Δεν μπορείς να βοηθήσεις και αισθάνεσαι ενοχές. Αλλά ποιος θα πίστευε ότι ένα παιδί είναι ικανό να κάνει κάτι τέτοιο; Σίγουρα δεν υποψιάστηκα ότι ένα παιδί θα μπορούσε να το κάνει. Σε κάνει να υποπτεύεσαι όλα τα άλλα παιδιά και τις οικογένειές τους. Πιστεύω ότι υπάρχει άγνοια για αυτό το θέμα. Θα μπορούσε να συμβεί στο παιδί σας», είπε η μητέρα.


σχετικα αρθρα