current views are: 10

27 Απριλίου 2018
Δημοσίευση16:54

Δολοφονία Κύπρος: Βρήκαν το όπλο του διπλού φονικού – Συνελήφθησαν ακόμη δυο άτομα

Τι κατέθεσε ο 33χρονος 

Δημοσίευση 16:54’

Τι κατέθεσε ο 33χρονος 

Το μαχαίρι με το οποίο αφαίρεσε βάναυσα τη ζωή του άτυχου ζευγαριού στην Κύπρο ο 33χρονος δράστης, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η Αστυνομία μετά από υπόδειξη του 33χρονου, εντόπισε τα ρούχα του και το φονικό όπλο –μαχαίρι,  στο πατρικό του σπίτι στην Αγλαντζιά.

Αργότερα το βράδυ, η αστυνομία  ανακοίνωσε ότι συνέλαβε ακόμη δυο άτομα. Πρόκειται για ένα 23χρονο και μια 21χρονη που φέρονται να είναι ο αδερφός και η συμβία του. 

Ο γιος της οικογένειας αναγνώρισε τον δράστη

Νωρίτερα, ο 15χρονος αναγνώρισε τον δολοφόνο των γονιών του. Ο  γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους βρέθηκε σήμερα στο ΤΑΕ και έδωσε κατάθεση ως βασικός  μάρτυρας, για την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο.

Τον νεαρό συνόδευσαν παιδοψυχίατροι και άλλα πρόσωπα του υποστηρικτικού του περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο από τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 15χρονος είχε καταθέσει στην Αστυνομία, ότι ο ένας από τους δύο δράστες που του μίλησε με ακάλυπτο πρόσωπο είχε μούσι και, όπως του ανέφερε, έχει έναν γιο, γι’ αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Τι κατέθεσε ο 33χρονος 

Για κατάθεση κλητεύθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ο 33χρονος ύποπτος για το διπλό φονικό του Στροβόλου ο οποίος τελεί υπό 8μερη κράτηση.

Ο 33χρονος ανέτρεψε προφορική μαρτυρία που είχε δώσει ανεπισήμως το πρωί για εμπλοκή δυο αδελφών που ασχολούνται με πλαστά χαρτονομίσματα και διαρρήξεις. 

Η κατάθεση αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο καθώς οι αστυνομικοί έχουν πολλά ερωτήματα που χρήζουν πειστικών απαντήσεων. 


σχετικα αρθρα