current views are: 13

2 Μαΐου 2018
Δημοσίευση09:42

Φρίκη: Βρέθηκε σορός πίσω από τοίχο σε τουαλέτα εμπορικού κέντρου

Οι άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο εμπορικό κέντρο Core

Δημοσίευση 09:42’

Οι άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο εμπορικό κέντρο Core

Ένας εργάτης σε εμπορικό κέντρο στο Κάλγκαρι του Καναδά, έκανε μια ανατριχιαστική ανακάλυψη. Τη στιγμή που επισκεύαζε το καζανάκι σε μια από τις γυναικείες τουαλέτες, εντόπισε πίσω από τον τοίχο εγκλωβισμένη τη σορό ενός άνδρα.

«Υπάρχει ένα πάνελ πίσω από την τουαλέτα, με ένα μοχλό που όταν τον τραβάς λειτουργεί το καζανάκι. Κι έτσι, όταν το απομάκρυναν, βρήκαν τον νεκρό πίσω από τον τοίχο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. 

Οι άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο εμπορικό κέντρο Core, για να ξεκινήσουν της έρευνες για το περιστατικό. Έτσι απέκλεισαν μια ζώνη στον τέταρτο όροφο. Έξι ώρες αργότερα ιατροδικαστές απομάκρυναν τη σορό και ετοιμάζονται να διενεργήσουν νεκροψία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του άνδρα, ούτε πότε εγκλωβίστηκε. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία.

«Ανεξάρτητα από το σημείο, όπου βρέθηκε, οι επιθεωρητές της αστυνομίας δεν θεωρούν ότι πρόκειται για φόνο και ως εκ τούτου τα αίτια του θανάτου παραμένουν απροσδιόριστα», αναφέρεται σε ανακοίνωση των Αρχών.

Αν και δεν υπάρχει κάποια σαφής εξήγηση για το πώς βρέθηκε εκεί το πτώμα, όπως έγινε γνωστό η αστυνομία ερευνά το σύστημα εξαερισμού, απ’ όπου μπορεί το θύμα να σύρθηκε και να γλίστρησε στο σημείο. 

 


σχετικα αρθρα