current views are: 5

11 Μαΐου 2018
Δημοσίευση07:26

Ασύλληπτη τραγωδία στην Αυστραλία: Δολοφονήθηκαν τέσσερα παιδιά και τρεις ενήλικες

Οι Αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για θύματα δολοφονίας και αυτόχειρες.

Δημοσίευση 07:26’

Οι Αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για θύματα δολοφονίας και αυτόχειρες.

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην πόλη Μάργκαρετ Ρίβερ στην Αυστραλία όταν σε μια φάρμα βρέθηκαν επτά νεκρά άτομα, τέσσερα εκ των οποίων παιδιά. Όλοι τους έφεραν τραύματα από πυροβόλα όπλα.

Τα θύματα ήταν πιθανότατα ένοικοι του αγροκτήματος, είπαν οι Αρχές, που εικάζουν ότι πρόκειται για θύματα δολοφονίας και αυτόχειρες.

. «Δεν είμαι σε θέση να δώσω άλλες λεπτομέρειες για την ταυτότητα των θανόντων», είπε ο διευθυντής της αστυνομίας, Κρις Ντόσον. «Η απώλεια κάθε ζωής είναι τραγική, αλλά τέσσερα παιδιά και τρεις ενήλικες- αυτή είναι μια μεγάλη τραγωδία».

Επιθεωρητές του τμήματος ανθρωποκτονιών καθώς και ιατροδικαστές έφθασαν από το Περθ στο σημείο για να συνδράμουν στις έρευνες, ενώ είναι σε επαφή με συγγενείς των θυμάτων, προκειμένου να διελευκάνουν την υπόθεση.

Τέτοια περιστατικά πολύνεκρων επιθέσεων είναι σπάνια στην Αυστραλία λόγω της αυστηρής νομοθεσία περί οπλοκατοχής. Η αυτοάμυνα δεν θεωρείται επαρκής λόγος για να αποκτήσει κανείς άδεια, ενώ όλα τα νόμιμα όπλα πρέπει να καταχωρούνται με τους σειριακούς αριθμούς τους στους ιδιοκτήτες τους.


σχετικα αρθρα