current views are: 13

15 Μαΐου 2018
Δημοσίευση11:38

Η Ιβάνκα Τραμπ στη Γάζα και το ματωμένο φόρεμα

Στη φωτογραφία φαίνεται η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, να αποκαλύπτει τη επιγραφή στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ

Δημοσίευση 11:38’

Στη φωτογραφία φαίνεται η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, να αποκαλύπτει τη επιγραφή στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ

Μια συγκλονιστική φωτογραφία που αποτυπώνει ακριβώς όλα όσα έγιναν τη Δευτέρα στη Γάζα, εμφανίστηκε στο twitter και κάνει πλέον το γύρο του διαδικτύου.

Στη φωτογραφία φαίνεται η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, να αποκαλύπτει τη επιγραφή στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ. Η φωτογραφία αυτή βέβαια έχει «πειραχτεί» και πλέον δείχνει πάνω στο μπεζ αέρινο φόρεμα της Ιβάνκα, το αίμα εκείνων που σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά πυρά στη Γάζα. Στη θέση της επιγραφής υπάρχει φωτογραφία των θυμάτων. Η Ιβάνκα παραμένει χαμογελαστή και δείχνει, με το ίδιο χαμόγελο, τα θύματα. 

Δεν είναι η μοναδική «πειραγμένη» φωτογραφία που κατακεραυνώνει την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ. Υπάρχουν δυο ακόμα. Η μια δείχνει εκείνη κι όσους είναι μαζί της στα εγκαίνια ως ζόμπι που διψούν για αίμα. Και μια δεύτερη τοποθετεί εκείνη, τον σύζυγό της, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τη σύζυγό του (σ.σ. που έβγαλαν selfie μπροστά από την είσοδο της πρεσβείας) στη Λωρίδα της Γάζας. Εκεί όπου οι Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν σχεδόν 60 Παλαιστίνιους, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά, το μικρότερο μόλις 8 μηνών. 


σχετικα αρθρα