current views are: 10

16 Μαΐου 2018
Δημοσίευση10:35

Ο Τζιμ Κάρεϊ έγινε… σκιτσογράφος και σατιρίζει τον Τραμπ!

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ασχολείται ενεργά με τη ζωγραφική

Δημοσίευση 10:35’

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ασχολείται ενεργά με τη ζωγραφική

Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2014 και μετά, ο Τζιμ Κάρεϊ έχει αποστασιοποιηθεί από την υποκριτική, εξαιτίας κάποιον γεγονότων που τον κράτησαν πίσω ψυχολογικά.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ασχολείται ενεργά με τη ζωγραφική. Εκτός από πίνακες, φτιάχνει και σκίτσα. Εσχάτως στο στόχαστρο του είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το 80% των τηλεοπτικών προσώπων στις ΗΠΑ, σατιρίζουν καθημερινά τον Αμερικανό πρόεδρο. Κολμπέρ, Μέγιερς, Φάλον, Κίμελ, Κορντέν δεν χάνουν ευκαιρία να τρολάρουν τα λάθη του που είναι πολλά. Ιδίως σε επίπεδο διεθνών σχέσεων, τις οποίες επιμένει να λειτουργεί μέσα από το Twitter.

Έτσι, ο Τζιμ Κάρεϊ χρησιμοποιεί το ίδιο μέσο για να δείξει την δική του οπτική για το που τοποθετείται ο Τραμπ σε επίπεδο διεθνούς πολιτικής. Ιδίως εν όψει της συνόδου που θα γίνει στις 12 Ιουνίου, με συμμετέχοντες ηγέτες όπως ο Ζι Ζι Πινγκ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Απλώς κάντε την καταραμένη συνάντηση και υποκριθείτε πως θα αφοπλίσετε, ώστε να κρατήσουμε για άλλη μια τετραετία αυτό το ανδρείκελο στον Λευκό Οίκο. Όταν η δημοκρατία πεθάνει εντελώς, θα σου δώσουμε μια θέση στο τραπέζι των μεγάλων. Θα είσαι πιο διάσημος κι από την Κιμ με τα μεγάλα οπίσθια», αναφέρει ο ηθοποιός στο σχόλιο της φωτογραφίας. 

Το πιο χαρακτηριστικό σκίτσο, που δείχνει την άποψη του Κάρεϊ για τον Τραμπ, είναι αυτό που είχε αναρτήσει τον περασμένο Νοέμβριο. 


σχετικα αρθρα