ΔΙΕΘΝΗ

Ρουμανία: Οδηγός μετέδιδε live στο Facebook και προκάλεσε μετωπική με εννέα νεκρούς

Δημοσίευση 23 Μαΐου 2018, 13:00 / Ανανεώθηκε 23 Μαΐου 2018, 18:57
Ρουμανία: Οδηγός μετέδιδε live στο Facebook και προκάλεσε μετωπική με εννέα νεκρούς
Facebook Twitter Whatsapp

Όλοι οι επιβάτες του μικρού λεωφορείου, καθώς και ο οδηγός, έχασαν τη ζωή τους

Ένα μικρό λεωφορείο, που μετέφερε Ρουμάνους επιβάτες, συγκρούστηκε με ένα φορτηγό, στοιχίζοντας τη ζωή σε εννέα ανθρώπους. Ο Οδηγός του minibus βρισκόταν ζωντανά στο Facebook την ώρα της σύγκρουσης, αναφέρουν τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης.

Όλοι οι επιβάτες του μικρού λεωφορείου, καθώς και ο οδηγός, δηλαδή επτά άνδρες και δύο γυναίκες, έχασαν τη ζωή τους σ' αυτή τη σύγκρουση που σημειώθηκε χθες Τρίτη σε απόσταση περίπου 60 χλμ. από τη Βουδαπέστη, σύμφωνα με την ουγγρική αστυνομία. Όλα τα θύματα είναι Ρουμάνοι, διευκρίνισε το ρουμανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Πολλοί ρουμανικοί ενημερωτικοί ιστότοποι δημοσιοποιούν σήμερα ένα βίντεο που εμφανίζεται ως αυτό που γύριζε με το κινητό τηλέφωνό του ενώ οδηγούσε ο οδηγός του μικρού λεωφορείου. Τον βλέπει κανείς να χαμογελά διαβάζοντας στην οθόνη του τηλεφώνου τα σχόλια που είχαν αναρτήσει χρήστες του διαδικτύου σχετικά μ' αυτό το βίντεο.

Ο οδηγός του minibus στρέφει στη συνέχεια προς τον δρόμο την κάμερα του τηλεφώνου του και βλέπει κανείς το όχημά του να περνάει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να κάνει προσπέραση. Κατευθύνεται τότε πάνω σ' ένα φορτηγό που έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση. Το βίντεο διακόπτεται ξαφνικά.

 

Σύμφωνα με την ουγγρική αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού τραυματίσθηκε ελαφρά. Διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ