Η αστυνομία συνέλαβε σήμερα "1200 ως 1.300" διαδηλωτές κατά της διαφθοράς, οι οποίοι υποστηρίζουν ένα ριζοσπάστη ακτιβιστή που ήθελε να αρχίσει απεργία πείνας για να ζητήσει τη σκλήρυνση ενός νομοσχεδίου το οποίο εξετάζεται στο κοινοβούλιο, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών.
"Συνελήφθησαν 1200 ως 1.300 πρόσωπα. Δεν απαγορεύουμε μια ειρηνική δημοκρατική διαδήλωση", δήλωσε ο Π. Σινταμπαράμ. Ο 74χρονος ριζοσπάστης ακτιβιστής, ο Άννα Χαζάρε, τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση ενώ ετοιμαζόταν να αρχίσει μια "απεργία πείνας μέχρι θανάτου", την οποία είχε απαγορεύσει την προηγουμένη η αστυνομία.Η αστυνομία συνέλαβε σήμερα "200 ως 1.000" διαδηλωτές κατά της διαφθοράς, οι οποίοι υποστηρίζουν ένα ριζοσπάστη ακτιβιστή που ήθελε να αρχίσει απεργία πείνας για να ζητήσει τη σκλήρυνση ενός νομοσχεδίου το οποίο εξετάζεται στο κοινοβούλιο, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

    "Συνελήφθησαν 200 ως 1.000 πρόσωπα. Δεν απαγορεύουμε μια ειρηνική δημοκρατική διαδήλωση", δήλωσε ο Π. Σινταμπαράμ. Ο 74χρονος ριζοσπάστης ακτιβιστής, ο Άννα Χαζάρε, τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση ενώ ετοιμαζόταν να αρχίσει μια "απεργία πείνας μέχρι θανάτου", την οποία είχε απαγορεύσει την προηγουμένη η αστυνομία.
TAGS