Συντάκτης ισλαμιστικής ιστοσελίδας κάλεσε τους αμερικανούς ομοϊδεάτες του να δολοφονήσουν τον αμερικανό παρουσιαστή τηλεοπτικού σόου Ντέιβιντ Λέτερμαν, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να τού κόψουν τη γλώσσα, ανακοίνωσε χθες το αμερικανικό SITE, η υπηρεσία πληροφοριών που παρακολουθεί τις ισλαμιστικές ιστοσελίδες. Σύμφωνα με το SITE, η θανατική απειλή διατυπώθηκε σε ισλαμιστική ιστοσελίδα όταν ο συντάκτης της εξαγριώθηκε από ένα αστείο που έκανε ο Λέτερμαν για το θάνατο στελέχους της αλ-Κάιντα στη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στο Πακιστάν.

Ο συντάκτης της ισλαμιστικής ιστοσελίδας κάλεσε τους ομοϊδεάτες του στις ΗΠΑ να "κόψουν για πάντα τη γλώσσα αυτού του άθλιου εβραίου". Ο Λέτερμαν, παρουσιαστής του σόου "Late Night" δεν είναι εβραίος.

Ο συντάκτης εξαγριώθηκε βλέποντας τον Λέτερμαν, να κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο κατά μήκος του λαιμού, αναφερόμενος στο θάνατο του στελέχους της αλ-Κάιντα στο Πακιστάν τον Ιούνιο.

Το μήνυμα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Σουμούκ αλ-Ισλάμ, η οποία σύμφωνα με τον αναλυτή του SITE Ανταμ Ράισμαν απευθύνεται σε οπαδούς του τρομοκρατικού αυτού δικτύου.