Το Παρίσι, η Βαρκελώνη και το Λονδίνο είναι οι τρεις κύριοι προορισμοί, στους οποίους επιθυμούν να ταξιδέψουν οι περισσότεροι Ρουμάνοι, σύμφωνα με στοιχεία που παρέχονται από την εφαρμογή HotelPeeps στο Facebook. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 35% των Ρουμάνων χρηστών του συγκεκριμένου ιστοχώρου κοινωνικής δικτύωσης στην κορυφή της λίστας των επιθυμητών προορισμών για διακοπές θέτει την πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι. Το 16% των Ρουμάνων χρηστών του Facebook επιλέγει τη Βαρκελώνη και το Λονδίνο. Η Νέα Υόρκη, η Ρώμη και το Άμστερνταμ είναι επίσης μεταξύ των προορισμών που προτιμά μεγάλο ποσοστό Ρουμάνων.

Οι χρήστες της εφαρμογής συνέταξαν λίστα με τις 1.045 πόλεις, 184 χωρών τις οποίες θέλουν να επισκεφθούν.

Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι το Παρίσι είναι η πόλη που έχουν επισκεφθεί οι περισσότεροι Ρουμάνοι. Το 14% των χρηστών έχει επισκεφθεί τη γαλλική πρωτεύουσα τουλάχιστον μία φορά. Το 13% των χρηστών έχει επισκεφθεί τη Βιέννη και το 10% τη Βαρκελώνη.

Όσον αφορά τα ξενοδοχεία που επιλέγουν οι Ρουμάνοι τουρίστες, το 73% προτιμά τις μονάδες 4 και 3 αστέρων και μόνον το 18% των χρηστών έχει επισκεφθεί ξενοδοχεία 5 αστέρων.

Η εφαρμογή HotelPeeps είναι μία από τις πιο γνωστές στη Ρουμανία, σχεδιάστηκε από τη ρουμανική εταιρία Zitec για το Facebook και συγκεντρώνει 17.000 χρήστες, που μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τις διακοπές.