current views are: 11

18 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση23:16

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Να γίνει το τρένο πρώτη επιλογή στη μετακίνηση Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι το τροχαίο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των έργων υποδομής θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις

Δημοσίευση 23:16’

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι το τροχαίο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των έργων υποδομής θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις

Να γίνει το τρένο η πρώτη επιλογή στη μετακίνηση μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης στοχεύει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διευκρινιστική ανακοίνωσή της, σχετικά με την άφιξη στην Ελλάδα και την παρουσίαση στην 83η ΔΕΘ της αμαξοστοιχίας ETR 480 – «Ασημένιο Βέλος», η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει: «Το τρένο ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να εκτελέσει δοκιμαστικά δρομολόγια επί του υπάρχοντος σιδηροδρομικού δικτύου. Η απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την παρουσίαση του συρμού στη ΔΕΘ ελήφθη στο πλαίσιο της επικείμενης αναβάθμισης των υπηρεσιών τής εταιρείας, που θα υλοποιηθεί με την ολοκλήρωση των έργων υποδομής». Εξάλλου, όπως επισημαίνει η εταιρεία, οι καινοτομίες εξαγγελίες μελλοντικών προϊόντων και υπηρεσιών είθισται να γίνονται στο πλαίσιο κλαδικών ή γενικών εκθέσεων.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαβεβαιώνει άπαντες ότι το τροχαίο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των έργων υποδομής θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εκτέλεση των δρομολογίων στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Επίσης, σε ό,τι αφορά στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών εντός του συρμού, η εταιρεία δηλώνει ότι ουδεμία «έκπτωση» πρόκειται να κάνει σε αυτές τις υπηρεσίες, «που οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να βιώσουν στο πρώτο ταξίδι του “Ασημένιου Βέλους”».

 «Στόχος μας παραμένει να γίνει το τρένο “Πρώτη Επιλογή” στη μετακίνηση μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης και είμαστε απαρέγκλιτα προσηλωμένοι στον στόχο αυτόν» καταλήγει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

 


σχετικα αρθρα