ΔΙΕΘΝΗ

Ινδία: Πανικός σε πτήση - Δεν ενεργοποιήθηκε το σύστημα συμπίεσης (βίντεο)

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2018, 13:57 / Ανανεώθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2018, 13:26
Ινδία: Πανικός σε πτήση - Δεν ενεργοποιήθηκε το σύστημα συμπίεσης (βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Τριάντα επιβάτες είδαν αίμα να τρέχει από τις μύτες και τα αυτιά τους.

Πανικός επικράτησε σε πτήση της εταιρείας Jet Airways, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μουμπάι - Ζαϊπούρ και μετέφερε 166 ανθρώπους, επειδή  το πλήρωμα ξέχασε να ενεργοποιήσει το σύστημα συμπίεσης της καμπίνας!

Περίπου τριάντα επιβάτες είδαν αίμα να τρέχει από τις μύτες και τα αυτιά τους. Το αεροσκάφος ναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο από το οποίο αναχώρησε τρία τέταρτα μετά την απογείωσή του το πρωί.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter δείχνει τη σιωπή που επικρατεί στην καμπίνα όπου οι επιβάτες φορούν τις μάσκες οξυγόνου που έπεσαν μπροστά τους.

«Κατάσταση πανικού εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος στο @jetways 9W 0697 που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μουμπάι- Ζαϊπούρ. Η πτήση επέστρεψε στη Μουμπάι έπειτα από 45 λεπτά. Όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς, μεταξύ των οποίων και εγώ», έγραψε στο Twitter ο Νταρσάκ Χάτι, ένας επιβάτης.

Γιατροί εξέτασαν τους επιβάτες που εμφάνισαν τα συμπτώματα μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε.

Σημειώνεται, ότι τον Ιανουάριο η Jet Airways, έθεσε σε διαθεσιμότητα δύο πιλότους της επειδή καυγάδισαν εν ώρα πτήσης και εγκατέλειψαν και οι δύο το πιλοτήριο για λίγο.