Οι δυνάμεις που είναι πιστές στον φυγά ισχυρό άνδρα της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι βομβάρδισαν το αεροδρόμιο της λιβυκής πρωτεύουσας, προκαλώντας ζημιά σε ένα αεροπλάνο, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο που εδρεύει στο Ντουμπάι αλ Αραμπίγια.
Μεταξύ των δυνάμεων του Καντάφι και των αντικαθεστωτικών υπήρξε ανταλλαγή πυρών κοντά στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, προσέθεσε το δίκτυο σε γραπτό τίτλο του.

Οι Λίβυοι αντικαθεστωτικοί εισέβαλαν εξάλλου χθες στην περιοχή Αμπού Σαλίμ, ένα από τα προπύργια των δυνάμεων που είναι πιστές στον Μουάμαρ Καντάφι στην πρωτεύουσα, έπειτα από αεροπορική επιδρομή του ΝΑΤΟ σε ένα κτίριο στην περιοχή.

Την ίδια ώρα το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι βρετανικά καταδιωκτικά αεροσκάφη Tornado έριξαν πυραύλους κρουζ στη διάρκεια της νύχτας στο αρχηγείο του Καντάφι στην γενέτειρά του Σύρτη.

"Γύρω στα μεσάνυχτα, σχηματισμός Tornado GR4 (. . .) έριξε ομοβροντία από καθοδηγούμενους πυραύλους ακριβείας Storm Shadow κατά ενός μεγάλου καταφυγίου-αρχηγείου στη Σύρτη", προσθέτει το βρετανικό υπουργείο στην ανακοίνωσή του.