current views are: 10

15 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση04:55

Χίλαρι Κλίντον για σκάνδαλο Λεβίνσκι: Ο Μπιλ δεν έκανε κατάχρηση εξουσίας

Η Χίλαρι Κλίντον υποστήριξε πως τότε πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έκανε κατάχρηση εξουσίας γιατί η τότε εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο «ήταν ενήλικη».

Δημοσίευση 04:55’

Η Χίλαρι Κλίντον υποστήριξε πως τότε πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έκανε κατάχρηση εξουσίας γιατί η τότε εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο «ήταν ενήλικη».

Στην κάλυψη του συζύγου της για την παράνομη σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι προχώρησε η Χίλαρι Κλίντον.

Σε συνέντευξή της στο CBS Sunday, η Χίλαρι Κλίντον υποστήριξε πως τότε πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έκανε κατάχρηση εξουσίας γιατί η τότε εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο «ήταν ενήλικη».

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ υποστήριξε, παράλληλα, ότι καλώς έκανε ο Μπιλ Κλίντον και δεν παραιτήθηκε από το αξίωμά του όταν κατηγορήθηκε για ψευδορκία σχετικά με την υπόθεση Λεβίνσκι.
Όταν ρωτήθηκε αν ο σύζυγός της θα έπρεπε να παραιτηθεί η Χίλαρι ήταν κατηγορηματική: «Σε καμία περίπτωση». «Ήταν κατάχρηση εξουσίας ό,τι συνέβη;» ακολούθησε η επόμενη ερώτηση. «Όχι, όχι» απάντησε με απόλυτο τρόπο η Χίλαρι Κλίντον.

Η Κλίντον, μάλιστα, επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση λέγοντας «συγγνώμη αλλά να σας ρωτήσω κάτι; Πού είναι η έρευνα για τον σημερινό πρόεδρο σε βάρος του οποίου έχουν διατυπωθεί αρκετές κατηγορίες και τις οποίες ο ίδιος απορρίπτει και κοροϊδεύει;».


σχετικα αρθρα